Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Parádní SWčko :) Strašně se mi tyto auta líbí...Jednou jsem se svezl v 1.6HDi a musím říct, že paráda na to že to je kombál :) Snad se ho taky dočkám :) Třeba nějákyho takovyho :D

post-37304-14109627780994_thumb.jpg

Odesláno

Dnes ponocováno v dílně, ale proveden zásadní posun: Vyměněno veškeré uložení motoru, rozvody s vodní pumpou, řemenice a klínový řemen a nalit nový fridex. Hned po tom, se auto rozhodlo začít zlobit, nelíbí se mu zaslepený EGR ventil.

Odesláno

Dnes auto umyto a přidělány orig. zástěrky. Fakt ty frantíky přestávám chápat, originální díl a má to prolis na druhou stranu, než je protikus na karoserii, takže se tam bude ten bordel krásně držet:grr

Odesláno

Co se týče EGR-u, zatím jej mám vrácený do sériového stavu, jelikož mi PC hlásil antipolution fault a diagnostika ukázala právě EGR. Tzn. že už i novější RHY si jej hlídají a zřejmě bez úpravy SW to odpojit nepůjde (nepočítám-li variantu, že budu jezdit s neustále rozsvíceným check engine). Ve vláknu v sekci servis jsem se zatím žádné kloudné odpovědi nedočkal, asi budu muset kontaktovat přímo osoby povolané (straki007, nebo pp205).

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes provedena návštěva u pp205 v Klech.

Povedlo se odstranit vibrace, které nás trápily od výměny rozvodů a silentbloků - levý (stavitelný) silentblok byl v nevhodné pozici.

Co se týče EGRu, tak po Novém roce se stavím a uvidí se, zda to půjde vyřešit, má 206 už si jeho zaslepení umí pohlídat, takže bude zřejmě třeba upravit SW v ECU.

Co se týče tempomatu, tak bohužel:( Jedině výměna ŘJ, zrušení immobilizéru... dost drahá a hlavně nejistá cesta.

Děkuji pp205 za provedené úkony, vřele jej mohu doporučit. :super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak máme po Vánocích a auto byl zřejmě velice hodné.

Dostalo loketní opěrku, \"auto-link\"(virtuální changer na mp3), příčníky, sadu filtrů, mot. olej, přípravky na čištění, podložku pod levou nohu. ...

Jinak jsou už srovnané ouragany, takže po Novém roce se pomalu pustím do renovace laku.

Fotky dodám časem.

Odesláno

2 safi1: No, mám tu jednu na prodej, to byla první, kterou jsem dělal, kopie originálu.;)

Jinak jsem včera rozebral středový panel, tahal kabely a letoval a mám hotové podsvícení nohou vepředu i vzadu. Sice trochu jiný odstín než originální oranžové podsvícení, ale jde to. To někdy večer nafotím a dodám fotky.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se vrátil k sériovému stavu. Vím, že jsem kdysi v nějakém vlákně obhajoval klasické víčko, ale ono to GT víčko má něco do sebe:D a když je za dobrou cenu:cool:

post-32199-14109629073378_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

A je tam (čtecí světýlko) :cool:

post-32199-14109629259125_thumb.jpg

Jinak dnes dorazilo PPL a přišla vana do kufru, koberečky na míru a nový kryt motoru. Na to, že to je druhovýroba vypadá solidně a cena oproti originálu nesrovnatelná.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...