Rejty Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 neleze:) vyzkoušeno:) váha je luxus na origo kola:) Citovat
PAJA106 Odesláno 22. říjen 2012 Autor Odesláno 22. říjen 2012 Tak dnes zaslepen EGR ventil. To co jsem našel v sání, z toho se mi chtělo \"brečet\". Opravdu inteligentní nápad dát na turbodiesel EGR ventil:grr Citovat
PAJA106 Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 Tak dnes vyzvednut a nakódován záložní klíč a objednány zástěrky, tak zítra by měly dorazit. Citovat
FiFa_cze Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Parádní SWčko Strašně se mi tyto auta líbí...Jednou jsem se svezl v 1.6HDi a musím říct, že paráda na to že to je kombál Snad se ho taky dočkám Třeba nějákyho takovyho Citovat
PAJA106 Odesláno 30. říjen 2012 Autor Odesláno 30. říjen 2012 Dnes ponocováno v dílně, ale proveden zásadní posun: Vyměněno veškeré uložení motoru, rozvody s vodní pumpou, řemenice a klínový řemen a nalit nový fridex. Hned po tom, se auto rozhodlo začít zlobit, nelíbí se mu zaslepený EGR ventil. Citovat
PAJA106 Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 Dnes auto umyto a přidělány orig. zástěrky. Fakt ty frantíky přestávám chápat, originální díl a má to prolis na druhou stranu, než je protikus na karoserii, takže se tam bude ten bordel krásně držet:grr Citovat
PAJA106 Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 Co se týče EGR-u, zatím jej mám vrácený do sériového stavu, jelikož mi PC hlásil antipolution fault a diagnostika ukázala právě EGR. Tzn. že už i novější RHY si jej hlídají a zřejmě bez úpravy SW to odpojit nepůjde (nepočítám-li variantu, že budu jezdit s neustále rozsvíceným check engine). Ve vláknu v sekci servis jsem se zatím žádné kloudné odpovědi nedočkal, asi budu muset kontaktovat přímo osoby povolané (straki007, nebo pp205). Citovat
PAJA106 Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 Tak v nedávné době proveden \"upgrade\", na zadní nápravě již brzdíme pomocí ATE. Citovat
PAJA106 Odesláno 20. prosinec 2012 Autor Odesláno 20. prosinec 2012 Dnes provedena návštěva u pp205 v Klech. Povedlo se odstranit vibrace, které nás trápily od výměny rozvodů a silentbloků - levý (stavitelný) silentblok byl v nevhodné pozici. Co se týče EGRu, tak po Novém roce se stavím a uvidí se, zda to půjde vyřešit, má 206 už si jeho zaslepení umí pohlídat, takže bude zřejmě třeba upravit SW v ECU. Co se týče tempomatu, tak bohužel:( Jedině výměna ŘJ, zrušení immobilizéru... dost drahá a hlavně nejistá cesta. Děkuji pp205 za provedené úkony, vřele jej mohu doporučit. Citovat
PAJA106 Odesláno 28. prosinec 2012 Autor Odesláno 28. prosinec 2012 Tak máme po Vánocích a auto byl zřejmě velice hodné. Dostalo loketní opěrku, \"auto-link\"(virtuální changer na mp3), příčníky, sadu filtrů, mot. olej, přípravky na čištění, podložku pod levou nohu. ... Jinak jsou už srovnané ouragany, takže po Novém roce se pomalu pustím do renovace laku. Fotky dodám časem. Citovat
PAJA106 Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 Zatím nepřidělaná, pro představu. Domácí výroba - 2mm nerezový plech. Citovat
safi1 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Hm luxus ta opierka nohy mne nespraviš take ? Citovat
PAJA106 Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 2 safi1: No, mám tu jednu na prodej, to byla první, kterou jsem dělal, kopie originálu. Jinak jsem včera rozebral středový panel, tahal kabely a letoval a mám hotové podsvícení nohou vepředu i vzadu. Sice trochu jiný odstín než originální oranžové podsvícení, ale jde to. To někdy večer nafotím a dodám fotky. Citovat
safi1 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Mohol by si mi poslat fotku do SZ pripadnu cenu... Diiky Citovat
PAJA106 Odesláno 25. leden 2013 Autor Odesláno 25. leden 2013 Tak jsem se vrátil k sériovému stavu. Vím, že jsem kdysi v nějakém vlákně obhajoval klasické víčko, ale ono to GT víčko má něco do sebe:D a když je za dobrou cenu:cool: Citovat
ChouLu Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Ty dveře jsou špinavý nebo chytaj rez? Citovat
PAJA106 Odesláno 25. leden 2013 Autor Odesláno 25. leden 2013 Cele auto je špinavé jak prase, se omlouvám, že sem dávám takové fotky:D Citovat
PAJA106 Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 A je tam (čtecí světýlko) Jinak dnes dorazilo PPL a přišla vana do kufru, koberečky na míru a nový kryt motoru. Na to, že to je druhovýroba vypadá solidně a cena oproti originálu nesrovnatelná. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.