poldiss Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 ahoj, naši maji už delší dobu problém s 206 tak mě napadlo zeptat se jestli o tom někdo něco nevíte, je tam 2.0 HDI RHY a posledních pár měsíců ten motor při sešlápnutí plynu strašně cuká a je línější, ze začátku to občas samo od sebe i chcíplo, tak táta myslel že za to může nekvalitní nafta a můžou bejt zasr*ný vstřiky tak do nafty začal přilejvat aditiva, vyměnil se palivovej filtr a lehce se to zlepšilo, ale furt to cuká, dneska jsem s tím jel a vážně se to nedá Citovat
Krupo Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 co hovori diagnostika ? startuje dobre ? Citovat
poldiss Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 na dia to myslim ještě napíchlý nebylo jinak včera jsem s tím jel a startuje to hůř, všimnul jsem si že při otočení klíčku do druhý polohy je občas chvíli slyšet palivový čerpadlo a nastartuje to až po utichnutí Citovat
Krupo Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 v tom pripade by som to tipol na nejaku netesnost v palivovom obvode. Pozri trubky. Mozno i cerpadlo by skusil nejake pozicat a vynenit. Tot moj skromny nazor. Citovat
MilanF1 Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 Jelikož to i chcípá za jízdy, bude to nejspíše DRV ventil ne vysokotlakém čerpadle. Možná bude stačit vyčistění, ale nemusí. Druhou možností je čerpadlo v nádrži, ale před jeho smrtí se v palivovém filtru objeví měděné šupiny. U něj to ale spíše bývá \"náhlá smrt\", prostě najednou to nejde natočit. Citovat
poldiss Odesláno 21. říjen 2012 Autor Odesláno 21. říjen 2012 díky chlapi až bude čas tak se na to s tátou mrkneme, auto teď bude radši stát Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.