Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, naši maji už delší dobu problém s 206 tak mě napadlo zeptat se jestli o tom někdo něco nevíte, je tam 2.0 HDI RHY a posledních pár měsíců ten motor při sešlápnutí plynu strašně cuká a je línější, ze začátku to občas samo od sebe i chcíplo, tak táta myslel že za to může nekvalitní nafta a můžou bejt zasr*ný vstřiky tak do nafty začal přilejvat aditiva, vyměnil se palivovej filtr a lehce se to zlepšilo, ale furt to cuká, dneska jsem s tím jel a vážně se to nedá

Odesláno

na dia to myslim ještě napíchlý nebylo :myslim jinak včera jsem s tím jel a startuje to hůř, všimnul jsem si že při otočení klíčku do druhý polohy je občas chvíli slyšet palivový čerpadlo a nastartuje to až po utichnutí

Odesláno

v tom pripade by som to tipol na nejaku netesnost v palivovom obvode. Pozri trubky. Mozno i cerpadlo by skusil nejake pozicat a vynenit. Tot moj skromny nazor.

Odesláno

Jelikož to i chcípá za jízdy, bude to nejspíše DRV ventil ne vysokotlakém čerpadle. Možná bude stačit vyčistění, ale nemusí.

Druhou možností je čerpadlo v nádrži, ale před jeho smrtí se v palivovém filtru objeví měděné šupiny. U něj to ale spíše bývá \"náhlá smrt\", prostě najednou to nejde natočit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...