Vapno92 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Zdravím páni. Tak tu mám problém, na Peugeote 405 1.9D mi odišiel vonkajší pravý kĺbik, tak som objednal nový. Mám dve náhradné poloosy (nemôžem zaručiť, že sú konkrétne z môjho auta, preto sa pýtam) bez vonkajších kĺbov, tak som chcel vyskúšať, či kĺb zapasuje ešte predtým, ako rozoberiem auto. Nový kĺb má 22 zubov. Na pravú poloos kĺbik sadol a manžeta mala správnu veľkosť. Ale ľavá poloos má o zub viac a manžeta je oveľa väčšia. Ľavá má 23 zubov a pravá má 22. Ako to má byť po správnosti? No a keď som hľadal na nete, všade v tom mali totálny bordel a 22 zubové kĺby ponúka len Autokelly. Takže ako to naozaj je? Má Peugeot 405 1.9D, 1990, zámenné vonkajšie kĺby? A ak áno, aké sú správne počty zubov? Ďakujem. Citovat
oddie Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Má, ale vzhledem k počtu různých repasářů míchající dohromady všechno možné na vzájemně nekompatibilní narazíš velmi snadno. Citovat
Vapno92 Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 Keby bolo najhoršie, ako je to so zámenou častí polosí? Že by som na pravej poloosi vymenil len tú \"tyč\" čo ide od vonkajšieho kĺbika k strednému. Citovat
oddie Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 To můžeš, ale jen pokud ti bude sedět konec pro tripoidní kloub, těch je taky mrak... Citovat
Vapno92 Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 No a eše jedna vec, originálny vonkajší homokineťák je akého typu? Citovat
Vapno92 Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 Fakt nechápem, kde sa to tam vzalo, ale v tom aute je poloos, ktorá má 20 zubov do kĺbu:o však taký kĺb sa ani nedá kúpiť... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.