Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Tak jsm si pořidíl ropovod 1.5d jelikož jsem měl neopravitelné ulámané odvzdušnováky tak jsem si sehnal jiné třmen následně jsem zjistil že to jsou třmeny na 20mm kotouče tak jsem si je koupil a namontoval na auto jenže se mi nák nezdá jak jsou gumičky na vodících čepech na jedné straně dost zmáčklé je to takhle ok?

Kdyby by byli ty gumičky stejně zmáčklé, tak jak by se časem destičky sjížděli tak by to zas bylo zmáčklé na té druhé straně.

[upravil dne 15.10.12 05:04 PM od gogogo]

post-3944-14109627518841_thumb.jpg

[upravil dne 15.10.12 05:14 PM od gogogo]

Odesláno

Me to prijde taky OK nebude to spis tim ze mas funglovy kotouce i desky tzn tlusty ? :) To se casem srovna ..

Odesláno

Tak ted už jsem si naprosto jistý že je to v pořádku, nandal jsem pro zkoušku i když už se mi to nechtělo rozebírat puvodní třmen s desítkovím kotoučem,dal nový desky a dopadl jsem naprosto stejně takže je to opravdu novýma komponentama a časem se to určo srovná.Na autě si udělám skoro všechno, ale tohle mne opravdu zaskočilo,brzdy dělám podruhé v životě.

Akorát že jsem zjistil že mi prosakuje opravený odvzdušnovák takže ještě přehodím samotný dvacítkový třmen na zdravého bendixe a můžu jezdit akorát nevím proč tam dali šroub s pětihranem, klasika no peugeot :D

Tak díky kluci.

[upravil dne 15.10.12 08:05 PM od gogogo]

[upravil dne 15.10.12 08:08 PM od gogogo]

[upravil dne 15.10.12 08:09 PM od gogogo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...