Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dufam ze to pojde zapisat.Ale nemam z toho dobry pocit ak to bud tak ako pisal zdenek.c tak je to v kybli :) budem musiet kupit tie 18\"

Este otazka aky je vlastne rozmer tych 19\" ???

[Edited on 23/10/12 18:14 by Toudy5587]

Odesláno
Dufam ze to pojde zapisat.Ale nemam z toho dobry pocit ak to bud tak ako pisal zdenek.c tak je to v kybli :) budem musiet kupit tie 18\"

Este otazka aky je vlastne rozmer tych 19\" ???

[Edited on 23/10/12 18:14 by Toudy5587]

235/40 R19

Odesláno

Jinak dostat pneumatiky do kufru byl celkem porod. Tim se dostavam k nejvetsimu problemu tohoto auta - nevyrabi se jako liftback. Nacpat 4 17ky kola do sedanu je velmi nepohodlne. Nakonec jsem dal vsechny 4 na zadni sedadla pres bocni dvere. To pak bylo ok, ale zde hrozi zaspineni interieru.

Odesláno

Pravda, skoda nenexistencie toho liftbacku, ale vpohode som vopchal 2 18ky do kufra a 2 za predne sedacky, aj ked vodicove (moje :) ) sedadlo trebalo trosku posunut dopredu :)

Odesláno

Este by som mal otazku snad to vie niekto.Ked kupim elektrony origo od peugeotu davaju ku tomu nejaky cerifikat?TUV alebo nieco na homologizaciu?Aby som si to vedel zapisat do TP

Odesláno
Tak mam nasazene zimni 17 Nokiany na novych 17 discich - Styl 04.

[/img]

Já taky nasadil 17,ale nevím jak je nafouknout.Na sloupku mám jen na kolik foukat 19.Nakolik to foukáš?

Odesláno

Díky,jinak když jsem dal ty 17,tak tam nemám snímače tlaku.A funguje to báječně.Prvních 60km mi to píše jak mám vše ok a po těch 60km mi to napíše,že nemůže najít snímače.:D

Odesláno

Timbuto, len to napíše, alebo to aj pípa? Ak to aj pípa, tak to bude celú zimu otravné, ale dá sa to cez dia odhlásiť, ale na jar by si to musel zase prihlásiť.

Odesláno

Napíše,zapípá a pak jen svítí servis.A když zastavím,tak pak je zase cca 60km vše v nejlepším pořádku.Nechám to v servisu na zimu deaktivovat.Jen přemýšlím,že kdybych píchnul(letní gumy),tak jestli to taky bude trvat těch cca 60km než to pozná pokles tlaku:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...