Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bartlbc, porod u mna nebol povolit vypustak, ale napustak.... dva hlinnikove komponenty (blok prevodovky a srob) zazrate do seba. A olej uz vypusteny. Keby sa zlomil, alebo strhol hrany, tak auto by ostalo u mechanika a ja by som siel pesi domov. Nastastie ale srob povolil(mechanik mal grif, keby som odtahoval ja, tak strhnem hrany), a odpadol z neho kusok hlinniku a len stastie bolo, ze nie do prevodovky.

Takze ked bude niekto niekedy menit, tak najprv skusit, ci povoli napustak :-)

Odesláno
bartlbc, porod u mna nebol povolit vypustak, ale napustak.... dva hlinnikove komponenty (blok prevodovky a srob) zazrate do seba. A olej uz vypusteny. Keby sa zlomil, alebo strhol hrany, tak auto by ostalo u mechanika a ja by som siel pesi domov. Nastastie ale srob povolil(mechanik mal grif, keby som odtahoval ja, tak strhnem hrany), a odpadol z neho kusok hlinniku a len stastie bolo, ze nie do prevodovky.

Takze ked bude niekto niekedy menit, tak najprv skusit, ci povoli napustak :-)

Napoušťák u manualu 6ti kvaltu jsem otevřel rukou byla to plastová zátka. Tím jsem začínal.:super
Odesláno

Tak vyrobený kryt pred chladič.Namontovaný.Vyzerá to dobre a hlavne to skoro neni vydno.Iba držiaky z plechu streknuté striebornou metalízou a lak.Foto zajtra.Je už tma a kosa.Ešte treba vyskúšať funkciu.To je nové.

Odesláno
ja som kúpil origo kryt...:myslim

A ja to mám zadara.

Teď si volej zadara

:papa asi zabudol zložiť home made kryt:papa

S tým rozdielom že to neni 407.A teplota -13 ráno.:P

Odesláno
Ak niekto vie môže mi povedať aká je dľžka toho krytu do masky?

ak myslíš ten na zimu, tak okolo 35cm, ak to potrebuješ vedieť presne, môžem ti to ísť zmerať

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...