Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pipi, nejde o krutu zimu, ale ten co jazdi s 2.0hdi dobre vie ze pri -5 sa motor na 70st. ledva vysplha az za cca 10km...

to hdi sa neskutocne pomaly zohrieva a tento dekel je neskutocny pomocnik... najma pre toho kto

jazdi mesto... ked sa to spoji s webastom tak je to luxus :D:aut

mimochodom ja som to kupil za cca 20€.

Odesláno

kdys tady řešite masku tak ja sem to pořešil tkhle . Nacpal sem tam gumu a je to . Jezdim s tym kazdu zimu slovensko - rakousko a pohoda a zaroven mam chraneny chladic pred kameny :) a zadarmo :) ci se to libi nebo ne ucel to splnuje a ohryva se to jednou tak ryche na tej moji kratke trase do prace idealne :)

[upravil dne 3/11/12 10:04 od FIZOLA]

post-33353-1410962790153_thumb.jpg

Odesláno

posun jeden pasik, nech tie gulicky ladia v reze k sebe :-)

mal som podobne riesenie s kobercom, ktory som prepletal,

ale v meste to nebolo ono, auti malo tendenciu sa prehrievat.

[upravil dne 3/11/12 12:11 od Marcel00]

Odesláno

aha no mne se to vubec neprohřiva v pohode . jo pasiky su uz tak blbe odrezane ale z predu su stejne skoro :roll

[upravil dne 3/11/12 11:26 od FIZOLA]

• O 2 týdny později...
Odesláno

chlopi..bočny vnutorny drziak predneho naraznika..on je biely ten drziak..dava sa s nim dolu naraznik zo strany napravy, pootocenim...potrebujem ho kupit v peugeote..cisielko ? :) alebo nieco pod.

Odesláno
Je rozdiel medzi tym deklom na tlamu pred a po roku 2008? Myslim okrem ceny, ved naraznik sa nemenil ani po facelifte:myslim . A cena po 2008 dvojnasobna, hmmmmmmm

rozdiel tam bude, po facelifte bol \"vyplet\" trosku iny. jeden rozdiel co som nasiel (mozno jediny?:)) - zacinal skor, cize na boku bolo menej plneho plastu ako zlava aj z prava... ja som si to tiez vsimol az na druhe pozeranie.... cize tento dekel od faceliftu musi mat iny tvar alebo tade \"taha\"

Odesláno

caute chlapi ja by som zase potreboval tugumu co je na dekli motora ktora sluzi na zastrcenie do tychkolikov aby deklik motora drzal.....jeden mi totizto chyba a strasne to drnciiii

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...