Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja planujem na buduci tyzden zimaky nahodit...

ale predtym dam vypucovat profi firmou interier, bo sa uz na to chystam dva mesiace. :-)

ano nalepka na zadku... uz si robili zo mna prdel ze old school ci style...

lepka.jpg

[upravil dne 13/10/12 11:07 od Marcel00]

Odesláno

Ešte som daval vyrovnať kotuče, lebo predošli majiteľ sa vykakal na vymenu vymenu doštičiek a mal som ryhy na kotučoch. Tak mi to vyrovnali a čo ma potešili že kotuče mi vydržia ešte pekne dlho.

Odesláno

zaslepeny egr :P uz neskackame a dychame zdravo ... zostava piskajuca brzda, nevycistena koza, nejake tie capy, zotrvacnik so spojkou a servis mam -400km :P

Odesláno

Tak zimné gumy pôjdu až ku koncu októbra (podľa počasia) a na začiatku novembra ma čaká STK. A nebol by som to ja ak by som sem nedal niečo nové.

Horný tieniaci pás na čelnom skle čierny s prechodom s tmavej do bledej.

Z vonka.

[upravil dne 13/10/12 11:46 od Judes]

post-27076-14109627494599_thumb.jpg

Odesláno

Já tento víkend jdu měnit olej nějak jsem to přetáhl až na 12tis. km obvykle ho měním na 10tis km. Pak nahodím taky zimáky, pač u nás na severu v těch kopcích může přijít sníh kdykoliv, jako asi 2 roky nazpět 15.10. asi 30 cm. No a pak už mi zbývá vyměnit zámek centrálu a zase to bude vše ok.

Odesláno

Tento som si nahadzoval sám a kupoval v jednej predajni s auto príslušenstvom, on je aj viac do stratena ale potom je moc široký ten pásik 20cm a povolené je len 10cm (ja som zneho zrezal). aj tak je o niečo viac ako tých povolených, uvidíme či nebudú problémi (dole sa to dá dať hoci kedy).

http://www.autoeshop.sk/autoeshop/eshop/12-1-TUNING/391-4-FOLIE-NA-OKNA/5/852-Folia-na-okna-BLACK-0-2x1-5m

_vyrn_8544756.jpg

Odesláno

Ten pási na čelné sko je aj v hnedej, červenej, modrej a zelenej farbe ale farba pásika nesmie pohcovať farbu signalizačných zariadení a dopavného značenia. Vybral som si čierny odtieň tá sa hodí asi najviac, na Felícii som mal z modrým odtieňom (modré auto).

Odesláno

Či bežne to neviem ale mne to tam dosť chýbalo, je to nepríjemné ak ťa medzi slenečnými clonami alebo \"A\" stĺpikom a clonou oslňuje slnko.

[upravil dne 13/10/12 12:24 od Judes]

Odesláno

Nové rozvody, žhavičky, turbo repas, vyčištěné vstřiky - to jsem si nechal udělat. Výměna spodních čepů - fripů, zadních kotoučů, destiček a pravého zadního ložiska - to jsem měnil sám. Tak snad bude na chvíli pokoj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...