harvi_tn Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 ahojte, da sa niekde prepnut zobrazenie mapy na navigacii RT3 z \'na sever\' na \'podla smeru jazdy vozidla\'? proste aby vozidlo na obrazku smerovalo vzdy nahor a mapa sa tocila. nastaveny pohlad na sever hore mi nevyhovuje, niekedy sa v nom neviem rychlo zorientovat. asi som slepy, ale neviem nikde najst ako to prepnut. dik za pomoc Citovat
xpetrix Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Samozrejme,ze sa to da.MENU/MAP/Orientácia mapy Voľbou a potvrdením tejto funkcie pomocou gombíka systém umožňuje orientovať mapu následujúcími dvoma spósobmi: – “Mappa orientata a Nord” (Mapa otočená na sever) mapa je orientovaná na sever a kurzor sa po ní posúva; – “Mappa orientata veicolo” (Mapa otočená podľa vozidla) kurzor je zobrazený uprostred a mapa se automaticky posúva v závislosti na smeru pohybu vozu Citovat
harvi_tn Odesláno 13. říjen 2012 Autor Odesláno 13. říjen 2012 diky, uz som to nasiel. ja som to predtym hladal v menu navigacie Citovat
Cliwe Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Zdar.Náhodu nevíte někdo o krytu této obrazovky? Potřebuju jenom tu \"kapličku\" bez displeje. Citovat
xpetrix Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 diky, uz som to nasiel. ja som to predtym hladal v menu navigacie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.