Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte ,moj problem ,kupil som si peugeot 308 sw diesel 1,6 hdi,po najazdení asi 3000 km mi pri štarte či už studenom alebo aj horucom zle začal štartovať,ukaže mi na displeji žlty trojuholník a ked je tam nenaštartujem ,musím to opakovať až sa stratí ,divny problem ,neviete mi poradit ,čo stym može byt ,usudzujem že asi eo servisu že ?? inak kupa bola pri 130000km .A ešte poprosím aky je vhodny olej a filter do tohto auta ,nedostal som knižku a tak neviem čo tam dať ,,dakujem

Odesláno

5W30 Ineo je Low Saps ( snížený obsah popela ve výfukových plynech ) nicméně je otázka jak moc je to jen marketingový tah. Pro motor samotný je při větší zátěži lepší 5W40.

[upravil dne 12/10/12 17:59 od koblih69]

Odesláno
to je original na ten peugeot diagnostika ??

Přesně tak a vidíš Judes ti dal i kontakt.... chyby načtěte, vytiskněte do PDF nebo dobře opište včetně kódu a pak můžeme přemejšlet co s tím.

Odesláno

ahoj ,tak problem je vyriešení ,po skontaktovaní s panom ,mi poradil že to može byt s klucom ,konkretne s baterkou ,po vymene to zatial ide ,vdaka

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte ,nechcem otvarat novu temu ,tak sa opytam rovno tu ,mal som ist na prehliadku ,ukazovatel udržby,,po ubehnutych km ,mi teraz ukazuje na displeji červeny trojuholnik ,ale po rozbehnutí sa stratí ,da sa to nejako odstanit ,,dakujem

[upravil dne 29/10/12 18:10 od jopisk]

Odesláno
Ahojte ,nechcem otvarat novu temu ,tak sa opytam rovno tu ,mal som ist na prehliadku ,ukazovatel udržby,,po ubehnutych km ,mi teraz ukazuje na displeji červeny trojuholnik ,ale po rozbehnutí sa stratí ,da sa to nejako odstanit ,,dakujem

[upravil dne 29/10/12 18:10 od jopisk]

Treba resetnúť ukazovatel údržby.Je to dobrá vec.Ja mám nastavené 15000km a mením olej,filtre.V návode na auto to máš napísané ako.

Tak nech dobre štartuje strašne dlho.:super:super:super

[upravil dne 1/11/12 03:07 od janik6163]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...