Scud_storM Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 Ja mel nejake za 35,- co nakoupil kdysi tata a abych pravdu rekl tak sem za prazdniny menil asi 3 zarovky. Koupil sem nejake lepsi myslim ze Philips a drzej :-) Opravdu se nevyplati setrit... A myslim ze vykon je dost dobrej a davat tam silnejsi je asi hloupost. I tak musim snizovat svetla protoze po technicke jsou moc vysoko a vsichni na me blikaj. Musel sem snizit tim koleckem v aute asi o 0,5 nebo 1. Citovat
MatrixChose Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 Já mám tyhle: Žárovka H7 55W/12V +30% světla z Kellyny asi za 70,-. Jsou lehce namodraly a svitej dostatecne. 100W jsou fakt zbytecny... Citovat
Burisek Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 Já tam měl taky 100W žárovky,ale !! vem si to že pojedeš hodinu někde v zácpě s rozvícenýma světlama a nebudou se chladit ?? Světla se ti roztečou jako zmrzlina,už jsem je vyměnil za Osram Silverstar +30% a jsem plně spokojen,svítí skoro stejně jako stowatovky ale tolik neberou z baterky a z altíku ! A už to mě stálo 300 kč za výměnu patice ve světle,páč se mi při té jedné 100Watovce jeden konektor roztekl a je to na prd ! Fakt nedávat !! Citovat
Kdo Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 Původně zaslal: Yantschi A vobec xenony neznasam. V dialke je to modre, potom ako sa to priblizuje tak to meni farbu jak chameleon z modrej na zelenu, cez zlru, oranzovu a nakoniec to prasti do oci a pritom to este meni farby. No otras. . Hlavně, že víš, co píšeš. "Odborný" názor mě vždycky zaujme. Prozradíš mi, co s tím, co popisuješ mají společného xenony jako takové?? :myslim [upravil dne 3.9.07 Kdo] Citovat
de.7.com Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 H7 ky me u fungl novyyho autka vydrzely presne rok, presneji 20 000km. pak dalsii vyymeny zaarovek koupenyych po pumpaach tak max.vyydrz puul roku:roll no a ted jsem si koupila 2 poslednii h7 v akci po 100kc priimo z prodejnicky peugeotu,tak jsem zvedavaa..doufaam, ze zase aspon"do roka a do dne" de7 (206) Citovat
myryn Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 Původně zaslal: Hašan Možná to bude znít divně...chci do předních světlometu narvat H1 a H7 ve 100W provedení...zajímalo by mě zda se nemuže teplem, které od nich půjde dojít k poškození plastového překrytí světel. Máte s tím někdo zkušenosti??? Díky! Žárovky H7 55 W → 100 W Dle mého ( blbého názoru ) bych to nedělal : 1. nevím co udělají světla (kryty) 2. Prostým výpočtem ( pouze teorie ) lze zjistit : Při předpokladu 12 V na Aku a 100 W odběru je proud 8,33 A ( I = P/U) jedna větev Vše pouze pochopitelně teorie ( snad 14 voltů) Průřez potřebného vodiče výpočtem : S = 2 x I x I / µ x ∆U = 2 x 8,33 x 8,33 / 56 x 1 = 2,47 mm2 kde µ je měrná vodivost mědi (56) kde ∆U je úbytek napětí (1 volt dle přechodových odporů – i když nevím, nevím) Tento vodič odpovídá Ø 1,8 m nevím co je ve vozidle Teoreticky by to „snad mohlo vydržet“ - v motorovým prostoru jsou snad na to pojistky 10 A. Ovšem – nárazový proud při zapnutí ?? Ale zde se nepočítá s „určitou vzdáleností“ od ostatních vodičů z důvodů zahřívání. Je to pouze můj blbej výpočet ale já bych to neriskoval. Citovat
urdemala Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 jeden vidí dobře na cestu, a druhej vidí krásný světlo, těsně před tím, než se bude snažit vymanévrovat z pangejtu... co víc si přát při nočním cestování (jo a zánět spojivek je taky paráda) Citovat
Kdo Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: Yantschi A vobec xenony neznasam. V dialke je to modre, potom ako sa to priblizuje tak to meni farbu jak chameleon z modrej na zelenu, cez zlru, oranzovu a nakoniec to prasti do oci a pritom to este meni farby. No otras. . Prozradíš mi, co s tím, co popisuješ mají společného xenony jako takové?? :myslim Odpovědi se asi nedočkám, tak to uvedu na správnou míru. To co popisuješ a kdyby ses podíval pořádně, tak to budeš vědět, nemají na svědomí xenony, ale optika čočkového světlometu, lidově zvaných "lupy". Prostě ty malé s čočkou uprostřed. Normální světlomet toto nedokáže, ani kdyby tam měl pět xenonových výbojek. V "lupách" je světlo z malé paraboly směrováno přes plechovou clonu (která je před žárovkou, ev. výbojkou kolmo na ni a je otočená směrově a výškově) do čočky. V ní se světlo, resp. jeho oříznutý zbytek otočí výškově i směrově a pak jde na vozovku bez úprav v krycím skle, ev. polykarbonátu. Právě ta clona pak na regloskopu vytváří ten charakteristický stín v horní polosféře s tím vpravo nahoru zalomeným rozhraním světlo-stín. Tebou popisovaný jev má na svědomí právě ta čočka. Jistě si slyšel ve fyzice o jevu zvaném "lom a rozklad světla" ve skleněném hranolu a čočka je to samé. Na okrajích světla prošlého čočkou a promítnutého na stěnu je vidět ono tebou zmiňované barevné moaré, což je vlastně rozklad bílého světla na jednotlivé spektrální barvy (jako duha). A jak jedeš proti autu s čočkovými světloměty, projíždíš těmi jednotlivými vrstami z horního okraje jeho světelné plochy a proto vnímáš jen danou barvu, to je dáno sklonem paprsku k vozovce a ty je hlavou protínáš. U dálkových, které ti budou směrovat do obličeje toto neuvidíš. Takže tenhle efekt je pozorovatelný jen z dálky, nebo pod úhlem k ose světlometu. Uprostěd uvidíš standardní bílé světlo (nebo namodralé). Tento efekt ale udělá i světlomet osazený klasickou žárovkou, ale vzhledem k výkonu výbojky je tento u xenonů výraznější. Takže za tuhle "diskotéku" barev nemohou apriori xenony, ale konstrukce světlometu. BTW: tyto světlomety mohou být použity jen jako potkávací (s clonou), nebo dálkový (bez). [upravil dne 4.9.07 Kdo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.