rondob Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Chlapi ako je to možné? Na mojej 406 - ke Hdi 2.0. 66kw je neskutočné kúrenie. Stačí mi naštartovať motor a po chvíľočke už kúri. A ja som bol presvedčený že diesel kúri mizerne. Je tam nejaký predohrev? Mal som predtým benzínovú felíciu a tá sa ohriala po oveľa dlhšom čase. Citovat
fejfarz Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 No to je normálka.Taky jsem měl kdysi felicii ale tohle je prostě peugeot ten topí za chvilku.Až budou mrazy tak mu to taky bude chvilku trvat ale topí opravdu rychle. Ani se nestačí zvednout ručička a už je cítit teplý vzduch Citovat
ozzy56 Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 66kw nemá nic zvláštního,ale 80kw verze má elektrickou topnou spirálu v tělěse topení a ta topí vlastně ihned po nastartování Citovat
antik Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 jak jste na to prisli ? mam 80kw a topi mi to az po chvili a to neni jeste zima. dokavad jsem nedolil kapalinu do chladice tak to topilo az pri 70*C a vejs. pokud tam je spirala, tak to chci vedet kde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.