MACI Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Vzadu to je tak pro beznohe a nebo pro mimina Citovat
MACI Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Ale zavazadlovy prostor je naopak prekvapive prostorny, opily kamarad se vleze Citovat
Pepito Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 Když jsem to byl projíždět s (teď už bývalým) majitelem,tak ten měl 2metry a seděl na místě spolujezdce a za ním můj syn 172cm a oba byly jak sardinky Ty zadní sedačky jsou tak na batožinu Citovat
Rejty Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 ježíž..to je krásnééééj ňuňánek:-) já ho chcíííí....¨ A konečně má někdo stejný interiér jako já CC s timhle motorem a s touhle barvičkou....kůůůjva já chci fotky...Doufám že se s Pepítem zas potkám na dalším sraze:) naposled to byloo fajn:) :papa Citovat
Pepito Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 Díky Fotky jsou tady v tom vlákně,musíš se jím probrat Na sraze s cécéčkem budu až někdy na jaře,v létě a na podzim dle počasí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.