LukasNovotny Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 zdar lidi měnil jsem dnes palivovej filtr. do ty doby všechno OK. jak jsem ho vyměnil za novej tak to neudrží otačky a chcipa to. je to zavdušněny.. pořadně jsem auto proturoval aby se to zlepšilo a nic. a všechnno jsem poradně utahl aby nikde nic neutikalo.. nevim co s tím Citovat
Tantor-BN Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 maš tam ten balón na napumpovanie nafty ? skús ho pár krát pozmačkať... Citovat
LukasNovotny Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 to jsem zkoušel několikrat. už to ani nenastartuju. hadička co vede do nadrže je posledná zimu měněná..stalo se někomu že to měl moc zavzdušněny? Citovat
Judes Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Skús povoliť trubky na tryskách a tak štartovať, či ti tade vystrekuje nafta (mohloti natlačiť vzduch až do trubiek). Na ktorých ti pôjde nfta tak tie môžeš postupne doťahovať. Citovat
LukasNovotny Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 ani nevím kde ty trubky na trisky hledat Citovat
koblih69 Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Já nikdy neviděl zvednutou kapotu od 405, ale předpokládám, že zvedneš kapotu a na motoru na straně spolujezdce je čerpadlo. Z čerpadla budou 4 trubky a každá z nich na vstřikovač ( ze vstřikovačů pak povedou hadičky do zpátečky ) Na vstřikovačích lehce povolíš příruby na těch trubkách a někdo ti bude startovat, jak začne stříkat nafta tak je utáhneš. Citovat
LukasNovotny Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 záhada vyřešena.. špatně utahla hadica k filtru.. dostaval se tam stale vzduch..takova prkotina Citovat
Judes Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 No v prvom príspevku si písal že si všetko poradne podoťahoval , hlave že ti to už funguje . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.