Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hosi potrebuju poradit...dnes mi prisli dalky pridavne zkousel jsem je napasovat do narazniku ale nejak mi tam asi chybi uchyty na to aby se dali pridelat...nevite nebo nemate fotku jak to tam ma bejt uchycený?dle meho nazoru mam uchyty v narazniku ulamany ale nejsem si jist jak to tam ma bejt...diky za jakykoliv info...

Odesláno

go.play má pravdu, na nárazníku jsou navařený na třech místech dva kroužky do kterých se uchytí dálky. Vyrobit by se to asi dalo, ale nebude to sranda, protože v tom je i seřizovací šroubek-dá se pak nastavit sklon světel v poměrně velkým rozmezí. Mrknu, jestli nemám ještě v PC nějakou fotku...

Odesláno

Tu fotku sem nenašel, ale tady je schéma ze serviceboxu, je tam světlo s tím adaptérem a jestli se dobře pamatuju, tak k tomu je druhý kus na nárazníku přivařenej, ale od toho tam nic není:( Ještě mě ale napadá, že možná to najdu někde ve sklepě, protože sem měnil nárazník a myslím, že mi něco z toho zbylo. Kouknu tam jak bude čas;)

[upravil dne 10/10/12 23:22 od odee]

post-38173-14109627463461_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...