Peta-k Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 hosi potrebuju poradit...dnes mi prisli dalky pridavne zkousel jsem je napasovat do narazniku ale nejak mi tam asi chybi uchyty na to aby se dali pridelat...nevite nebo nemate fotku jak to tam ma bejt uchycený?dle meho nazoru mam uchyty v narazniku ulamany ale nejsem si jist jak to tam ma bejt...diky za jakykoliv info... Citovat
Ferry Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 a o jakej model se jedna ? uchyceni by asi mohlo byt podobnej ako u mlhovek, zde pro novy model 106 Citovat
neutral Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 tady se bude jednat o model novej nárazník sport řekl bych... Citovat
go.play Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 jj určitě myslí kulatý dálky na sporta, no já bych měl ty úchyty mít v garáži, ale jeden je 100% rozbitej Citovat
Peta-k Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 jojo jsou to kulaty a dalky puvodni majitel tam asi mel.... Citovat
Peta-k Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 a o jaky uchyty se jedna?nevim jak to vypada?a kolik stoji novej uchyt?jestli to radsi neudelat nejak z plechu naohybanýho nebo nevim... Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 kuci hodte sem foto te dalky ze predu i zezadu plls chci omrknout zdali to neni stejne s 406 old foreys Citovat
Peta-k Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 a nahodou fotku tech uchytu v narazniku mate nekdo? Citovat
go.play Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 zítra ti to klidně nafotim, jinak nevim jak by se to dalo vyrobit, asi nijak Citovat
Peta-k Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 prave nevim ani jak by to tam melo asi tak zhruba vypadat tak nemam zadnou inspiraci... Citovat
go.play Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 vydrž do zítra .... ten držák je k nárazníku přicvaknutej nebo přivařenej ve třech bodech a z plechu teda nevim jak by se to dalo udělat, asi fakt nijak Citovat
Peta-k Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 jsem celkem netrpelivej ale vydrzim to...nebo to natvrdaka prilepit... Citovat
go.play Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 a když si počkáš do soboty, tak tu budeš mít fotku i jak to tam je přidělaný, protože budu nárazník sundavat a pujde na lak Citovat
Peta-k Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 pockam do zitra a treba z toho neco vykoumam.. Citovat
Raweon Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 zejtra ti sem ty fotky dam ale az po desaty hodine vecer Citovat
go.play Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 sorry, ale dnes jsem to nestihl, z práce jsem přijel v sedm večer a byl jsem rád že žiju , zítra to ale vycvaknu Citovat
odee Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 go.play má pravdu, na nárazníku jsou navařený na třech místech dva kroužky do kterých se uchytí dálky. Vyrobit by se to asi dalo, ale nebude to sranda, protože v tom je i seřizovací šroubek-dá se pak nastavit sklon světel v poměrně velkým rozmezí. Mrknu, jestli nemám ještě v PC nějakou fotku... Citovat
odee Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Tu fotku sem nenašel, ale tady je schéma ze serviceboxu, je tam světlo s tím adaptérem a jestli se dobře pamatuju, tak k tomu je druhý kus na nárazníku přivařenej, ale od toho tam nic není Ještě mě ale napadá, že možná to najdu někde ve sklepě, protože sem měnil nárazník a myslím, že mi něco z toho zbylo. Kouknu tam jak bude čas;) [upravil dne 10/10/12 23:22 od odee] Citovat
Peta-k Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 podle ty fotky na svetle mam vsecko ale na narazniku nejni kam pridelat...i ten stelovaci sroub mam na svetlech takze jde naklapet... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.