Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Používáte někdo Webasto thermo test na diagnostiku Webasta?

Koupil jsem si kabel dle rad jednoho člena a nějak mi to nechce s Webastem mluvit. Máte nějaký rady? Jké kabely používáte?

Díky

Odesláno

ja si kabel delal sam, vysel asi na dvacku, par tranzistoru, odporu a kondenzatoru, pouzivam to na seriovym portu. Jestli mas ale do USB, tak over, zda mas spravne nastaveny porty

to webasto funguje ? pokud nefunguje, mohla taky odejit ridici jednotka a pak nekomunikuje

Odesláno

Klasicky vag by mal fungovat.cez obd zasuvku ho mozes diagnostikovat pokial to mas origo od vyroby,

Alebo to weba mas dorabane a potrebny pin zapojeny v obd zasuvke.

Cislo pinu na vag kabel by malo byt 7.

Odesláno

jo to je dulezity, na to jsem zapomnel zeptat se, zda je to origo a nebo dodelavka, ale u 807 spis predpokladam origo, to pak jde i normalni Peugeot Planet diagnostikou

Odesláno
jo to je dulezity, na to jsem zapomnel zeptat se, zda je to origo a nebo dodelavka, ale u 807 spis predpokladam origo, to pak jde i normalni Peugeot Planet diagnostikou

Peugeot Planet nemám. Spíš by mi stačil ten kabel.

Nemáš schéma toho kabelu co jsi si dělal a funguje ti?

Ty porty myslíš nastavení COM v WTT?

Ten USB adapter se mi hlásí jako COM2 a to jsem také zadal do WTT. A nic :-(

[upravil dne 8.10.2012 20:21 od Wensdy]

Odesláno

com2? to sa mi nejako nezda... skus ho zmenit na iny...

aky mas presne vag kabel ? mal by to byt ten VAG 3.04 kkl

aky komunikacny link z weba napajas do toho VAG kabla ? resp. akym sposobom pripajas weba ?

mas ho origo od vyroby to weba?

ak ano najprv by som isiel za niekym kto ma pp2000 a nech sa pozrie ci mu ho dia najde...

na tieto dotazy si neodpovedal a evidentne ignorujes co pisem/e... tazko sa ti radi... howk... :papa

Odesláno
com2? to sa mi nejako nezda... skus ho zmenit na iny...

aky mas presne vag kabel ? mal by to byt ten VAG 3.04 kkl

aky komunikacny link z weba napajas do toho VAG kabla ? resp. akym sposobom pripajas weba ?

mas ho origo od vyroby to weba?

ak ano najprv by som isiel za niekym kto ma pp2000 a nech sa pozrie ci mu ho dia najde...

na tieto dotazy si neodpovedal a evidentne ignorujes co pisem/e... tazko sa ti radi... howk... :papa

Zkoušel jsem změnit i na jiný COM ale výsledek stejný - nic.

Kabel mám tento: http://dx.com/p/vag-k-can-commander-full-1-4-obd2-diagnostic-tool-for-audi-vw-blue-119829 (koupený podle tvojí rady na DX)

Webasto je v každé 807 z výroby namontované, takže je originál.

Připojuju se k němu přes OBDII, teda rád bych.

Když jsem to měl na jaře v servisu tak se k němu diagnostika připojila. Ale přes tento kabel a WTT ne.

Na tyto otázky odpovídám teprve teďka protože jsi žádé otázky předtím nepsal. Nic neignoruju!

Odesláno

hm...

no neviem no... ten kabel vidim prvy krat, ale vsetko je mozne...

ja by som kupil tento

http://dx.com/p/usb-kkl-vag-com-409-1-compatible-interface-for-vw-audi-seat-skoda-120cm-length-37635?item=3

ak je problem v tom ze som ti zly kabel poradil, kludne ten kabel od teba odkupim za cenu na DX

ale pokial ja viem tak KL a KKL by malo fungovat... otazkou ostava len ten spravny pin, to by sa musel v scheme tvojej OBD koncovky v aute pozriet...

Odesláno
hm...

no neviem no... ten kabel vidim prvy krat, ale vsetko je mozne...

ja by som kupil tento

http://dx.com/p/usb-kkl-vag-com-409-1-compatible-interface-for-vw-audi-seat-skoda-120cm-length-37635?item=3

ak je problem v tom ze som ti zly kabel poradil, kludne ten kabel od teba odkupim za cenu na DX

ale pokial ja viem tak KL a KKL by malo fungovat... otazkou ostava len ten spravny pin, to by sa musel v scheme tvojej OBD koncovky v aute pozriet...

No přesně tento kabel jsi mi poradil abych si koupil :-(

Ten pin v OBDII by měl snad bejt správně když je to v autě originál z továrny a diagnostika v servisu si webasto našla. Ale jestli se chceš podívat do nějakýho schématu tak můžeš. Chceš VIN?

Odesláno

ja bohuzel ted po ruce to schema nemam, zkusim se mrknout do stareho pocitace, jeste me napadla jedna vec, zkus to diagnostikovat s nastartovanym motorem, tusim, ze u nejaky 806 mi to nechtelo napichnout ani pres origo peugeot diag kabel, dokud se nenastartovalo

Odesláno

je to tiez na PIN-e 7 aj v origo zapojeni...

na tom istom pine je aj pocitac motora...

inak ked som fora zbezne presiel nie kazdemu to ide hned na prvy krat.

zopar ludi sa s tym uz vytrapilo... ked bude cas, nafotim a poslem tu moju diag na weba...

Odesláno
ja bohuzel ted po ruce to schema nemam, zkusim se mrknout do stareho pocitace, jeste me napadla jedna vec, zkus to diagnostikovat s nastartovanym motorem, tusim, ze u nejaky 806 mi to nechtelo napichnout ani pres origo peugeot diag kabel, dokud se nenastartovalo

Tkoušel jsem to i s nastartovaným motorem a nic :-(.

Kdyby jsi si vzpomněl a zkusil mi to schéma najít tak bych byl rád.

Dík předem.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Čau kluci potřeboval bych radu nejde mi Webo diagnostika (PP2000/LEXIE) hlásí \"Trvalá závada Plamen bez dodávky paliva\" to chápu co znamená :D chtel jsem se zeptat jestli tam neni nějaký sejtko nebo filtr jestli neni ucpaný?

Co mi je divný ,že když dám přes dia test padávacího čerpadla tak normálně cvaká a řekl bych že je cejtit nafta....

• O 3 roky později...
Odesláno

...priatelia, kde najdem koncovku pc webasta? Rad by som ho spustil cez diagnistiku a nasiel cjybu kebo webasto newebastuje, len neviek kde najst koncovku. Mam 807, 100kW, 2,0 2006 a wrbasto je origi namontovane... Dakujem!

Odesláno

diagnosticka linka je vyvedena do spolecne OBD zasuvky v kabine

Jinak u webasta pod autem je pak jeste primo konektor, kde jsou draty +12V, kostra, diag linka a kabel od ECU motoru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...