HOFA Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Dotázek ,šlápnu na brzdu jednou nesvítí brzdové světla jednou zase ano,moje diagnoza je spínač brzdových světel u pedálu,no raději se ptám co by ještě mohlo být třeba nějaká kostra nebo tak něc,byl jsem v Peugeotu a cena 900kč což se mě zdá docela fest. Tak díky za info,třeba i kde koupit lépe. Citovat
spartan Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 len v origo peugeote ti pride aj prepojovaci kabel s tym spinacom ktory ma urcite aj svoj ucel Citovat
ozzy56 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 ohni se tam a podívej se, jak spínač nad pedálem drží, většinou se jen protlačí v držáku a když ho znovu usadíš , je vše OK Citovat
HOFA Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 ohni se tam a podívej se, jak spínač nad pedálem drží, většinou se jen protlačí v držáku a když ho znovu usadíš , je vše OK Ano to chci udělat už jsem ho i vytáhl z držáku ale ješyě jsem neměl čast ho tam dát zpět a vyzkoušek,uvidíme,třeba nebude zapotřebí novej. Citovat
ChouLu Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Dej VIN, podívám se ti kolik stojí jinde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.