Ivouš Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 čau radši se zeptám nikdy jsem toto nedělal,abych třeba nepochomtal něco ve windows 7. 1.Potřeboval bych na pár měsíců si svůj účet v pc chránit heslem.(Při startu Windows 7 aby to vyžadovalo heslo) V pc jsem veden jako administrátor cesta:start/ovládací panely/uživatelské účty/vytvořit heslo pro vlastní účet.potom do 2 rámečků napíši to heslo a potom kliknu na vytvořit heslo. Je tohle správná cesta? 2.Potom za pár měsíců když bych chtěl aby se při startu Windows 7 už neukazoval požadavek na heslo a normálně se Windows rozjel sám bez hesla jako dosud tak jak a kde toto mám nastavit. dík snad jste pochopily co mám na mysly. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 jj pochopily jsme to a je to jak píšeš pak tam zadáš Ovládací panely\\Uživatelské účty a zabezpečení rodiny\\Uživatelské účty\\Odebrat heslo a zrušíš heslo Citovat
AnotherOne Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Alebo heslo ponecháš a povolíš automatické prihlásenie bez zadania hesla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.