misak50 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Zdarec lidi, prosím Vás, mám problém s kolísáním otáček na volnoběh. Mám Peugeot 306, 10/1999, 1,4 benzin. Všiml jsem si toho dneska jak jsem jel do práce. Když jsem zastavil tak jsem to i slyšel jak to kolísá a sem tam u motoru něco jak kdyby křuplo. Nevíte co by to tak mohlo být? Citovat
genzer Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 pokud je to na volnobeh,tak by to mohl byt krokovy motorek,neboli \"krokáč\" Citovat
misak50 Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 Tak už jsem na to přišel. Odpojil jsem vzduchový filtr a byl klid. Takže jsem zjistil, že mám vzducháč totálně zalepený olejem. Ten se tam dostal z oddechu motoru. Jinak byl takhle vzducháč čistý, akorát ten olej tam dělá paseku. Tak už pracuju na tom, aby jsem ten oddech navedl někde pod auto a ne do filtru a bude pokoj Citovat
Ferry Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 spis nechat dat novy gufera ventilu a to odsavani olejovych par nechat tak jak je, pak uz se to nebude tolik zasi..at, vyvedeni mimo sani nicemu neprospeje, spis naopak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.