Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar borci mam jednu otazocku.... na nete som nasiel 406-tku 80kw s automatom ale vraj na nom odchadza prevodovka... ja by som mal prevodovku manualnu zo 66kw myslite zeby sa to oplatilo kupit a vymenit prevodovku? teda ci by to vobec pasovalo viem ze podobne debaty na prerabky 66-80 sa riesili ale konkretne tuto odpoved som nenasiel nikde budem rad za kazdu radu vdaka.

Odesláno

tak ono to je asi tak ze j mam teraz 406 66kw zatial fachci len neviem dokedy :-D tak koli tomu cize by som mal aj spojku aj prevodovku aj pedale no vsetko... len zo 66kw

Odesláno

stk to by slo predaj.. no to ked dosluzi pojde asi rovno do srotu :-D neviem ci ma vyznam predavat auta ktore maju 12 rokov dostanem zato 1000 eura a budem cakat kedy s ami kto pride stazovat co sa pokazilo (na starom vzdy nieco pojde...) takze s tym si hlavu nelamem skor mi ide o to ci sa to da alebo nie...

Odesláno

podla mna sa to da ale za tu kopu roboty co treba porobit:bojim vyberat dve prevodovky pedale s radiac pakov kulisov spojka poloosi prehadzovat uchyty prevodovky poriesit rychlomer spiatockove svetlo popripade rozkopat kablovacku dotahovat nove kable mozno aj riadiacu jednotku motora a tym padom znehodnotit cenu auta a vybavovat stk ja by som sa na to rovno vykaslal

[Edited on 8/10/12 14:29 by krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...