Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

go.play: Potěšení bylo na naší straně ;) Za vyvedení nemáš zač. Mohli jsme to vzít přes Zdiby - bylo by to asi rychlejší, ale v Bohnicích jsem cestou trefil jen pár kanálů, tak jsem si řekl, že zkusím štěstí ještě v Ďáblicích a Březiněvsi - jistě to ocenila i tvá 106 :aut:D

Mlha byla solidní, jel jsem spíš po paměti :)

Odesláno

Benito aka Kusadlo: Karle taky děkujeme. Věřím, že pokud budeš příště potřebovat, tak stačí dát vědět sem do vlákna a zájemci se jen pohrnou ;) Ještě by bylo fajn zjistit, který že film se to vlastně točil. Chápu, že to není nic oskarového, ale díky internetu by se to dalo někde pak vystopovat :myslim

Odesláno

Já myslím, že jedinej důvod, proč si tam nevybrali 508čky je ten, že by vynikaly víc, než auta hlavních akčních hrdinů.:aut:D:D

Jiný vysvětlení pro to prostě bejt nemůže.:bojim:bojim:bojim

Ale jinak to couvání vám šlo skvěle.:super

Odesláno

No bylo to zajímavé a hlavně mi to celkem i uteklo. Ale je prava, že zpáteční cesta byla strašná. Po dálnici se nedalo v té mlze jet víc jak 80km/h. Škoda, že jsem tam neměl tu čest pokecat s nejakýma clubákama. Na místě jsem nikoho nepoznal, jelikož jsem tu nový a ani jsem nevedel kdo pojede protože jsem to měl celkem na rychlo(byl jsem jako náhrada, tak jsem s tím už ani nepočítal ale usmálo se na mě štěstí:-) ).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...