Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi jo. beru to tak, ze na minulem aute jsem mel gumy 255 s cca 2-3mm a drzelo to mnohem lip, ale bylo to quattro. proto me jen prekvapilo, ze uzsi a zachovalejsi pneu vic plavou a nikde nemam jistotu ze s novyma pneu by to bylo lepsi.

Odesláno

Dneska jsem jel po dálnici asi 90Km/h, a myslel jsem že nedojedu.. uplně mi ustřeloval zadek!! cítil jsem se jako pitomec když kolem mě profrčela felicie asi ve 140Km :-( :-) podotýkám, že byla jen lehká ranní námraza!!

Odesláno

to bude asi to samy, ne? :-)

ja taky voda ok, led problem. mas dobry gumy, takze tema to asi nebude. ja mam novy veci na predni naprave a predni tlumice. taky mam relativne novou geo, ale nevim, jak ji delali.. tim jsme par veci eliminovali, snad. videl bych to laicky na tu geometrii..

Odesláno

mozno trochu divna otazka, ale mozete napisat ake ma kto pneu? osobne som mal s podobnymi vecami tiez problem raz to bola zla geometria a v ostatnych pripadoch pneu... na pirelli sa jazdit nedalo vobec, barum, matador tiez nebol zazrak... zimne odvtedy jazdim zasadne michelin a v lete micheln/toyo a super...

[upravil dne 26.12.12 17:00 od Parc]

Odesláno

To možná ne, ale já osobně si nemyslím že by to mělo být v obutí.. pamatuju časy když jsme jezdili na \"slikách\" i na sněhu, a pokud se jelo rovně \"tak se nic nedělo\".. 607 je vrcholná řada, a nemyslím si že by se Sarkozym jezdili šoféři 80 protože by se báli že jim ustřelí zadek!! :-) :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...