h4wk3y Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Ahoj, nevyzna se nekdo v tom, jak je to s magisterskym studiem, kdy bych mel Bc. v oboru chemie na nejake vejsce, mohu studovat magisterske studium uplne v jinem oboru a na uplne jine skole nebo je to nejak omezeno? Nevite, jsou pro to nejaka pravidla? Diky Citovat
Ferry Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 myslim, ze pokud udelas prijimacky, tak neni problem prihlasit se na jakykoliv magistersky program, v tom pripade ale bude doba studia delsi, rozlisuje se totiz, zda jde o navazujici magisterske studium na predchozi bakalarske a nebo pouze o magisterske studium bez predchoziho bakalarskeho (tvuj pripad) uplne nejlepsi je pak rovnou zavolat na studijni oddeleni uvazovane skoly a zeptat se na konkretni podminky prijimaciho rizeni a dalsich veci primo tam Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 nebo se delaj nejaky rozdilovky... Citovat
kujon106 Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Já jsem studoval Bc. na elektru, pak Ing. na elektru a jelikož jsem toho neměl dost, tak jsem šel ještě opět na Ing. na fakultu podnikatelkou. Žádný problém nebyl, pouze se bylo nutno vypořádat s přijímačkama + platit roční poplatek za opětovné studium na té samé úrovni (Ing.) - cca 3 000 Kč/ročně. To ale v tvém případě platit nebude, jelikož chceš rovnou z Bc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.