Luciferka Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Prosím, poradí mi někdo, jak na 307 Breaku demontovat kryt zpětného zrcátka (to v barvě laku), zda to vůbec jde? A ochranného černého plastu nákladového prostoru na zadním nárazníku? Citovat
JaraKara Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 tak ten plast na zadním nárazníku se vysouvá dozadu...jde to trochu ztuha, ale neboj se zabrat Citovat
Luciferka Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 ono to bohužel ani není za co vzít ale děkuju Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Já jsem se plast na zadním nárazníku pokoušel sundat, ale nepodařilo se. Musel bych sundat celý nárazník, drží to, a nejde dolů. Možná by se to podařilo na zvedáku, aby se dalo pohodlně dostat k zobáčkům, které to drží. Citovat
mxmen Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 na zrcátku se musí demontovat sklo a pak jsou tam pacičky který se musí opatrně odehnout,je to docela piplačka, mě je lakýrník na jednom zrcátku ulámal. Ještě že jsem měl druhý s dobrým krytem. Citovat
JaraKara Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 tak já měl asi štěstí páč mi ten plast šel dolu docela dobře a přesto tam drží:P Citovat
Luciferka Odesláno 5. říjen 2012 Autor Odesláno 5. říjen 2012 Tak ty zrcátka tam raděj teda nechám :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.