DjBoom Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Když mě někdo zase v budoucnu budete chtít nazvat blbcem nebo podobně a? už z důvodu že se vám nelíbí můj názor nebo jiného. Napište mi to prosím radši přez U2U Děkuji (viz. Servis, článek Závislost.....) [Editován dne 11/6/05 DjBoom] Citovat
DjBoom Odesláno 10. červen 2005 Autor Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Dobře jdu ti napsat :D:D:D:D:D Od tebe to beru, potvoro :D :D :D Citovat
Netopýrka Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 ...no jak myslíš já tedy zatím nic posílat nebudu, nějak nemám proč :P Citovat
mk405 Odesláno 11. červen 2005 Odesláno 11. červen 2005 Napsán autorem DjBoom Když mě někdo zase v budoucnu budete chtít nazvat blbcem nebo podobně a? už z důvodu že se vám nelíbí můj názor nebo jiného. Napište mi to prosím radši přez U2U Děkuji (viz. Servis, článek Závislost.....) [Editován dne 11/6/05 DjBoom] tobě se snad nelíbí veřejlé linčování :P je nediv, hádat se s oddiem se nedoporučuje protože on tyto věci zná a má v malíku, a dle toho článku jsi dostal za uši zcela oprávněně :D:D ale myslím že není potřeba se na někoho zlobit protože jde o to, aby se tomu kdo položí dotaz dostalo co možná nejvíce kvalitních odpovědí, které mu pomůžou. mk:papa Citovat
Kurt Odesláno 11. červen 2005 Odesláno 11. červen 2005 Napsán autorem DjBoom Když mě někdo zase v budoucnu budete chtít nazvat blbcem nebo podobně a? už z důvodu že se vám nelíbí můj názor nebo jiného. Napište mi to prosím radši přez U2U Děkuji (viz. Servis, článek Závislost.....) [Editován dne 11/6/05 DjBoom] No to víš - ti, co tomu rozumnějí na nás \"blbce\" někdy reagují poněkud prudce... Citovat
DjBoom Odesláno 11. červen 2005 Autor Odesláno 11. červen 2005 Napsán autorem mk405 tobě se snad nelíbí veřejlé linčování :P je nediv, hádat se s oddiem se nedoporučuje protože on tyto věci zná a má v malíku, a dle toho článku jsi dostal za uši zcela oprávněně :D:D ale myslím že není potřeba se na někoho zlobit protože jde o to, aby se tomu kdo položí dotaz dostalo co možná nejvíce kvalitních odpovědí, které mu pomůžou. mk:papa Ono jde spíš o to že sem si dělal tak trochu prdel a někdo to holt nepochopil V tom případě ale nechápu že si dělá sám prdel z ostatních. ??????? Citovat
Kurt Odesláno 11. červen 2005 Odesláno 11. červen 2005 Napsán autorem mk405 takhle bych to nebral... No jo, mluvím za sebe - nedivím se tomu, někdy se člověk prostě neubrání... Citovat
Hics Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Ono je to tak trochu o tom - a mluvím obecně a jen za sebe, že pokud tu někdo plácá nesmysly a stojí si za tim a někdo, kdo tu dává už leta užitečný rady mu naznačí, že tudy cesta nevede - tak se ani nedivim, že nemá trpělivost donekonečna přesvědčovat o správnosti názoru. Kdo ví o čem je řeč, tak mi asi dá za pravdu, že člověk o kterym mluvim moc dobře rozumí oboru a rukama mu prošla kupa aut a nido nemá trpělivost, jak 100letej buk... Citovat
DjBoom Odesláno 13. červen 2005 Autor Odesláno 13. červen 2005 Napsán autorem Hics Ono je to tak trochu o tom - a mluvím obecně a jen za sebe, že pokud tu někdo plácá nesmysly a stojí si za tim a někdo, kdo tu dává už leta užitečný rady mu naznačí, že tudy cesta nevede - tak se ani nedivim, že nemá trpělivost donekonečna přesvědčovat o správnosti názoru. Kdo ví o čem je řeč, tak mi asi dá za pravdu, že člověk o kterym mluvim moc dobře rozumí oboru a rukama mu prošla kupa aut a nido nemá trpělivost, jak 100letej buk... :D :D :D :D :D :D :D No opakovat se nebudu. Je to o něco výš Citovat
mk405 Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Napsán autorem Hics Ono je to tak trochu o tom - a mluvím obecně a jen za sebe, že pokud tu někdo plácá nesmysly a stojí si za tim a někdo, kdo tu dává už leta užitečný rady mu naznačí, že tudy cesta nevede - tak se ani nedivim, že nemá trpělivost donekonečna přesvědčovat o správnosti názoru. Kdo ví o čem je řeč, tak mi asi dá za pravdu, že člověk o kterym mluvim moc dobře rozumí oboru a rukama mu prošla kupa aut a nido nemá trpělivost, jak 100letej buk... tak, tak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.