Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když mě někdo zase v budoucnu budete chtít nazvat blbcem nebo podobně a? už z důvodu že se vám nelíbí můj názor nebo jiného. Napište mi to prosím radši přez U2U Děkuji

(viz. Servis, článek Závislost.....)

[Editován dne 11/6/05 DjBoom]

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

Když mě někdo zase v budoucnu budete chtít nazvat blbcem nebo podobně a? už z důvodu že se vám nelíbí můj názor nebo jiného. Napište mi to prosím radši přez U2U Děkuji

tobě se snad nelíbí veřejlé linčování :D:P

je nediv, hádat se s oddiem se nedoporučuje protože on tyto věci zná a má v malíku, a dle toho článku jsi dostal za uši zcela oprávněně :P:D:D:D ale myslím že není potřeba se na někoho zlobit protože jde o to, aby se tomu kdo položí dotaz dostalo co možná nejvíce kvalitních odpovědí, které mu pomůžou. mk:papa

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

No to víš - ti, co tomu rozumnějí na nás \"blbce\" někdy reagují poněkud prudce...:(

Odesláno
Napsán autorem mk405

tobě se snad nelíbí veřejlé linčování :D:P

je nediv, hádat se s oddiem se nedoporučuje protože on tyto věci zná a má v malíku, a dle toho článku jsi dostal za uši zcela oprávněně :P:D:D:D ale myslím že není potřeba se na někoho zlobit protože jde o to, aby se tomu kdo položí dotaz dostalo co možná nejvíce kvalitních odpovědí, které mu pomůžou. mk:papa

Ono jde spíš o to že sem si dělal tak trochu prdel a někdo to holt nepochopil :(

V tom případě ale nechápu že si dělá sám prdel z ostatních. ???????

Odesláno
Napsán autorem mk405

takhle bych to nebral...

No jo, mluvím za sebe - nedivím se tomu, někdy se člověk prostě neubrání...

Odesláno

Ono je to tak trochu o tom - a mluvím obecně a jen za sebe, že pokud tu někdo plácá nesmysly a stojí si za tim a někdo, kdo tu dává už leta užitečný rady mu naznačí, že tudy cesta nevede - tak se ani nedivim, že nemá trpělivost donekonečna přesvědčovat o správnosti názoru. Kdo ví o čem je řeč, tak mi asi dá za pravdu, že člověk o kterym mluvim moc dobře rozumí oboru a rukama mu prošla kupa aut a nido nemá trpělivost, jak 100letej buk...

Odesláno
Napsán autorem Hics

Ono je to tak trochu o tom - a mluvím obecně a jen za sebe, že pokud tu někdo plácá nesmysly a stojí si za tim a někdo, kdo tu dává už leta užitečný rady mu naznačí, že tudy cesta nevede - tak se ani nedivim, že nemá trpělivost donekonečna přesvědčovat o správnosti názoru. Kdo ví o čem je řeč, tak mi asi dá za pravdu, že člověk o kterym mluvim moc dobře rozumí oboru a rukama mu prošla kupa aut a nido nemá trpělivost, jak 100letej buk...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

No opakovat se nebudu. Je to o něco výš

:bojim

Odesláno
Napsán autorem Hics

tak, tak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...