Sharan.jo Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Zdravím 308ičkáře. Chci se zeptat, jestli se dá zjistit, na kolik asi kilometrů mi ještě vydrží olej v motoru, na 307 display odpočítává, na 308 se mi ukáže jen OIL OK. Dál bych se zeptal, jak zjistím, kolik mám aditiva na FAP a za kolik asi kilometrů bych mohl čekat nutnost dolití aditiva, abych se na to mohl připravit. Když se ozve aditivum, kolik se dá ještě najet. Snad se neptám blbě, ale odpovědi jako že bych měl vědět, kdy jsem měnil olej atd. bych číst nechtěl, to samozřejmě vím. Chtěl bych to zjistit od auta, když má být tak chytré a všechno si hlídat samo. Díky za odpovědi. Citovat
pipistrel Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 urcite ti na 307 odpocitava? neodpocitava to servisny interval? Citovat
Sharan.jo Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 Servisní interval je shodný s výměnou oleje Citovat
pipistrel Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 tak ti potom musi aj 308 ukazovat servisny interval ale aj tak to neukazuje \"kolko ti este vydrzi olej\" Citovat
ozzy56 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 jsou auta,která dokáží posoudit kvalitu oleje ( nevím ale jak) a podle toho určit, že se musí vyměnit Peugeot 308 to určitě není Citovat
Cinicman Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Ktoré autá dokážu prosím \"posúdiť kvalitu oleja\"? Veľmi by ma to zaujímalo... Citovat
Cinicman Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Ja mám skôr pocit, že Sharan.jo myslel na inú vec. Na starších peugeotoch znázorňoval palubák pri naštartovaní aj hladinu oleja počtom segmentov... 308ma to už nemá, tak ako aj naše 207my a to je celé zle... na 206ke alebo 1007me aspoň viem, že klesla hladina tu až keď bude zle... Citovat
pipistrel Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Chci se zeptat, jestli se dá zjistit, na kolik asi kilometrů mi ještě vydrží olej v motoru, na 307 display odpočítává, na 308 se mi ukáže jen OIL OK. ale toto aj tak nezistis co pisal [upravil dne 4/10/12 11:27 od pipistrel] Citovat
Sharan.jo Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 Chlapi, nemluvím o kvalitě oleje, ale dobrá, o ukázání intervalu do servisu, jak to ukazuje 307. Ten poslední obrázek je už těsně přes koncem servisu, mě by spíš zajímal průběžný stav. Citovat
Cinicman Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Ale máš aspoň teoretickú predstavu ako je na tom hladina oleja, resp. či si pri výmene neprelial alebo nedal málo (keď napr. časom jeden segment zhasne). To koľko vydrží olej samozrejme nezistí ani Chuck Norris a ten už zistil iné veci... Citovat
pipistrel Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 jaaaaj teraz som si vsimol dost podstatnu vec Citovat
Cinicman Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Jak si mi to onehdá dnes písal do SZ... Mlčeti je zlato?!... Citovat
pipistrel Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 ano radsej si treba poriadne precitat manual Citovat
Cinicman Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Manuál je pro holky... správny chlap sa rovno opýta na fóre... Citovat
Sharan.jo Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 Super, díky za odpověď, jsem zase o něco chytřejší. A ještě druhá část mého dotazu se týká aditiva, jde to nějak zjistit ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.