Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím 308ičkáře.

Chci se zeptat, jestli se dá zjistit, na kolik asi kilometrů mi ještě vydrží olej v motoru, na 307 display odpočítává, na 308 se mi ukáže jen OIL OK. Dál bych se zeptal, jak zjistím, kolik mám aditiva na FAP a za kolik asi kilometrů bych mohl čekat nutnost dolití aditiva, abych se na to mohl připravit. Když se ozve aditivum, kolik se dá ještě najet. Snad se neptám blbě, ale odpovědi jako že bych měl vědět, kdy jsem měnil olej atd. bych číst nechtěl, to samozřejmě vím. Chtěl bych to zjistit od auta, když má být tak chytré a všechno si hlídat samo. Díky za odpovědi.

Odesláno

Ja mám skôr pocit, že Sharan.jo myslel na inú vec. Na starších peugeotoch znázorňoval palubák pri naštartovaní aj hladinu oleja počtom segmentov...

308ma to už nemá, tak ako aj naše 207my a to je celé zle... na 206ke alebo 1007me aspoň viem, že klesla hladina tu až keď bude zle... :roll

Odesláno

Chci se zeptat, jestli se dá zjistit, na kolik asi kilometrů mi ještě vydrží olej v motoru, na 307 display odpočítává, na 308 se mi ukáže jen OIL OK.

ale toto aj tak nezistis co pisal

[upravil dne 4/10/12 11:27 od pipistrel]

Odesláno

Chlapi, nemluvím o kvalitě oleje, ale dobrá, o ukázání intervalu do servisu, jak to ukazuje 307. Ten poslední obrázek je už těsně přes koncem servisu, mě by spíš zajímal průběžný stav.

Odesláno

Ale máš aspoň teoretickú predstavu ako je na tom hladina oleja, resp. či si pri výmene neprelial alebo nedal málo (keď napr. časom jeden segment zhasne).

To koľko vydrží olej samozrejme nezistí ani Chuck Norris a ten už zistil iné veci... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...