Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prepáčte že to dávam sem, ale celkom mi to ponáhľa a tu je najvyššia návštevnosť:roll

Jedná sa o auoa VF38B4HXF81215117.

Dosť súrne. hlavne mi ide o to, či budú diely kompatibilné s mojím...

Jedná sa mi o predok auta a airbagy...

moje vin: VF38E4HXF81439819

Ďakujem za pomoc.

Roman.

Dal som si zistiť aj historiu tak uvidím.

Je to celé za 650,-€ a moje som tak trošku zrušil z predu, a poisťovňa dala totalku.

Tak sa snažím to opraviť takto.

Odesláno

No myslím, že není zrovna fér si to \"hodit kamkoliv\" jen proto, že ja tam větší návštevnost\"....

1. auto je klasický restyl

2. je restyl ale s MUXem

Mechanické části budou pasovat bez problémů. Bagy, volant, ovladače pod volantem a pod jsou jiné.

Odesláno

No ospravedlnujem sa. Nehodil som to hocikde. Ale nabuduce si to rozmyslim. Islo o to ze ma to celkom dost suri...

Len nerozumiem preco nepasuju bagy. Myslel som ze to bude to iste...

Ale dakujem za radu.

Teraz som si vsimol na fotke ze packy na volante su fakt ine. Ale volant vyzera

rovnako. Asi do toho neist...ci?

Hlavne mi chlapik teraz volal ze ma vyssiu ponuku...

[upravil dne 3/10/12 18:20 od romik1]

Odesláno

To MUX auto má tzv. multiplexní síť což je dneska běžné, ale tenkrát to začínalo.... na 1. pohled to poznáš podle tvaru páček, ale mírně jiný tvar má i volant a jeho Airbag. U Bagu spolujezdce si nejsem 100% jistý ale mám pocit, že měl 2 pyropatrony místo jedné u neMUX modelu. Palubka samotná by použít šla.

Odesláno

Realne okolo 350000...

A nebudem ho brat. Chcel ma oklamat s rokom vyroby a hlavne podla fotiek co mi poslal je fest

hrdzave. Takze mi to neriesi problem s kapotazou...

Odesláno

Ja sa ti do toho nechcem miešať, ale oplatí sa ti to dávať dokopy??? :myslim

Myslím finančne a časovo... nehovoriac o tom, že sa vždy vyskytnú komplikácie... viem o tom svoje... :papa

Áut je ako pliev, stačí si vybrať... už raz búrané - nikdy nebude ako nové... :roll

Odesláno

Práve nad týmto rozmýšlam...Uvidím kolko dá poistovna a potom budem múdrejší.

Je mi jasné že auto už nebude čo bývalo, a toho sa práve bojím...

Aj tak mi asi kúpia nové auto.Len či mi dovolíte prísť na zraz na Kii... :D

Odesláno
Jó vlastně viděl... a nějak nespojil - díky za nakopnutí :papa

Rozhodně neopravovat !!!

asi to bude najrozumnejšie.

len ma to trošku serie. starám sa o to auto, niečo zaklepe tak idem hned do servisu. Fakt tomu autu nič nebolo, jazdilo krásne. Platím si poistku a nakoniec ti poistovna da 200€ a mas byt spokojný:blicismajlik

Odesláno

Máš faktury za opravy v servisu? horší je že 406tky jsou dost pod cenou :( Prostě za stejně starou oktávku s poloviční výbavou by si dostal třeba 120000 (cca 5000 €)...

Odesláno

No tak 200 Eček snad né :myslim. Jinak samozřejmě chápu. Nedávno jsem to řešil s tátou, který se bránil zuby nehty já mu nakonec dovezl identické auto a bilance byla, že za 10 tis. dostal auto ve výrazně lepším stavu a ještě mu jedno zbylo na ND.

Odesláno

tých 200€ bol len príklad. ešte neviem koľko mi dajú. ale bojím sa že vela to nebude.

Ide o to, že s tou 406-tkou som bol maximálne spokojný. Pohodlné, veľké, zjavne aj bezpečné. Presne som vedel, čo od neho možem čakať, ako sa bude správať... Na pohľad pekné... síce moje bolo olepené reklaamou , ale aj tak. proste to sere.

Ale v podstate aj keby mi nič nedali, tak som to vyhral tým, že žijeme a nič sa nikomu nestalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...