Guest ivo67 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Stalo se mi to sice jenom dvakrát za rok,ale i přes to se musím zeptat..začala svítit kontrolka autodiagnostika motoru a zhasla zhruba po čtvrtém nastartování.. mezitím jsem najezdil zhruba 5km.. mám to nějak řešit nebo nikoli.. Citovat
Andreww Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Záleží, jestli Ti to něco ukáže, pokud to právě nesvítí. Mohlo by to být jako přechodná chyba Citovat
Guest ivo67 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 no právě že nesvítí..a nic to nedělá..bylo to ok i když to svítilo..co vlastně upozorňuje ta kontrolka..na co bych se měl zaměřit.. Citovat
krtek 2 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 zavada(prechodna) by mala byt ulozena v pameti rj Citovat
Mopař Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Mně to dělá lambda... Svítí si to podle počasí, teploty, stavu nádrže - prostě jak se jí zrovna zachce. Ale je fakt, že při delší jízdě se většinou rozsvítí trvale. Na chodu motoru to neni nijak citelně znát, takže do pořádný zimy to řešit neplánuju Citovat
teyki Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Potřebuji někoho z okolí na diagnostiku?Jedná se o načtení imobilizéru atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.