Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdyz podvozek na vsechno tak jedine tuhostne stavitelnej.. ale ted uz kdyz mas Raceland jsem uz offtopic.. :) Osobni zkusenost s KW2 a nema to chybu.. ale chapu ze je to darda co se penez tyce takze levnejsi alternativy jako Spax.. Avo.. GAZ .. (ceny 10-15tis) je podle me rozumna volba..

Odesláno

no je to jasný ale zrovna finance nejsou tak jsem volil toto..je to sice tvrdý jako šutr ale je fakt že si na to zvykám. a na rovných silnicích bez děr to sedí velice pěkně i když je jasný že KW by bylo někde jinde tak já jsem vcelku spokojenej. třeba na něj dojde někdy v budoucnu..určitě vždy půjdu cestou vpřed takže něco lepšího pak půjde ;) dík za radu.hodí se ;)

Odesláno

Raceland me kdysi i nabizeli kluci z Miaty a prave rikali ze na okruh je dobrej za tu cenu ale prave na bezny jezdeni je to jak pises.. tak aspon to mam potvrzeny :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Právě já si to taky myslim ale nejsem si jistej protože ho s kámošem chceme objednat. On ho bude mít na sedana takže jemu tam bude pasovat určitě.
není ten kámoš náhodou H@sky ?
Odesláno

H@sky ma raceland už davno

EDIT: na co mu bude druhej podvozek?

na coupe to pujde jsou tam stejny napravy. tehlice maji stejny objednaci cislo. jen zadni ramena maji rozdílny čísla. ale podle me to tam dostaneš

[upravil dne 3.1.2013 22:27 od čakom]

Odesláno

taky si myslím že ho tam dostane..nevidím důvod proč by to mělo být tak odlišné ale když se podíváš třeba na auto kelly nebo jiné prodejce a vyhledáš si tlumiče,ložiska uložení atd tak pokud budou sedět objednávací čísla tak by to teoreticky mělo být stejné.ale je fakt že ten podvozek tady jistě kdyžtak jednoduše prodáš.nebo se s nim domluv a porovnej starý podvozek ... třeba si ho nechal tak ho porovnej se svým.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...