stajgrpavel Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 cau tak jak ? uz to mas na aute ??? Citovat
AKCZ Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Kdyz podvozek na vsechno tak jedine tuhostne stavitelnej.. ale ted uz kdyz mas Raceland jsem uz offtopic.. Osobni zkusenost s KW2 a nema to chybu.. ale chapu ze je to darda co se penez tyce takze levnejsi alternativy jako Spax.. Avo.. GAZ .. (ceny 10-15tis) je podle me rozumna volba.. Citovat
Strejdakopec Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 no je to jasný ale zrovna finance nejsou tak jsem volil toto..je to sice tvrdý jako šutr ale je fakt že si na to zvykám. a na rovných silnicích bez děr to sedí velice pěkně i když je jasný že KW by bylo někde jinde tak já jsem vcelku spokojenej. třeba na něj dojde někdy v budoucnu..určitě vždy půjdu cestou vpřed takže něco lepšího pak půjde dík za radu.hodí se Citovat
AKCZ Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Raceland me kdysi i nabizeli kluci z Miaty a prave rikali ze na okruh je dobrej za tu cenu ale prave na bezny jezdeni je to jak pises.. tak aspon to mam potvrzeny Citovat
Strejdakopec Odesláno 23. listopad 2012 Autor Odesláno 23. listopad 2012 no jo no ale nejlepší je si to vyzkoušet než dát na spoustu rad... někdo radí tak ,někdo tak a teď vím respektive uvidím po zimě jak na tom bude podvozek a zbytek auta.. Citovat
tomas65 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 ahoj kde koupit stavitelnej podvozek na 406 starej typ Citovat
tomas65 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 diky nevis na kolik vyjde postovne na ten raceland nikde to tam nepisou Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 nechá se to ukecat..kupoval mi to kamarád a podvozek mě s poštou vyšel cca 5600 myslím Citovat
Spaceeeek Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 zdarec chlapy mám otázku: půje mi ten raceland na mé coupé 2,2HDI? Citovat
Print Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 mam takovej dojem ze ti raceland na coupe nepujde ale at ti spis odpvedej kuci co ho jezdí Citovat
Spaceeeek Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Právě já si to taky myslim ale nejsem si jistej protože ho s kámošem chceme objednat. On ho bude mít na sedana takže jemu tam bude pasovat určitě. Citovat
Strejdakopec Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 Právě já si to taky myslim ale nejsem si jistej protože ho s kámošem chceme objednat. On ho bude mít na sedana takže jemu tam bude pasovat určitě.není ten kámoš náhodou H@sky ? Citovat
čakom Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 H@sky ma raceland už davno EDIT: na co mu bude druhej podvozek? na coupe to pujde jsou tam stejny napravy. tehlice maji stejny objednaci cislo. jen zadni ramena maji rozdílny čísla. ale podle me to tam dostaneš [upravil dne 3.1.2013 22:27 od čakom] Citovat
Spaceeeek Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Jo to má ale chce ještě jeden. Takže se nemusim bát že to tam nedostanu? Citovat
čakom Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 podle me to tam dostaneš. a kdyby nahodou ne tak se najde nekdo kdo ho od tebe koupi Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 taky si myslím že ho tam dostane..nevidím důvod proč by to mělo být tak odlišné ale když se podíváš třeba na auto kelly nebo jiné prodejce a vyhledáš si tlumiče,ložiska uložení atd tak pokud budou sedět objednávací čísla tak by to teoreticky mělo být stejné.ale je fakt že ten podvozek tady jistě kdyžtak jednoduše prodáš.nebo se s nim domluv a porovnej starý podvozek ... třeba si ho nechal tak ho porovnej se svým. Citovat
Spaceeeek Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 ok tak ja ho teda vezmu a kdyžtak bude na prodej Citovat
rootsky Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Tom406 něco řezal na coupe vzadu, ale nic drastického. Měl D2 štelovák... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.