Kulin406 Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Ahoj chlapy, mam problem s moji 406kou. jezdila mi dobre a chtel jsem aby mi jezdila jeste lip tak jsem koupil ciscic palivoveho systemu. nalil jsm ho do nadrze jak to bylo v navodu a od te doby mi chcipa pri niznich otackach. nevim co stim dik za radu Citovat
koblih69 Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 No to my ale taky ne... nenapsal jsi ani jeslti je to nafta nebo benzín... a popis závady taky asi moc neřekne Citovat
stajgrpavel Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 koukni na naftovy filtr... asi bude pricpanej ... take pouzivam cistic a jsem snim spokojen... auto jede o moc lepe a ma i lepsi zvuk. ale chce to hlidat filtr pak ti to vyplachne i bordel v nadrzi. Citovat
max_payne Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Skus dat pod auto , pod odkalovaciu nadobku palivoveho fitra malu nadobu a odpoj z krytu filtra aspon jednu hadicku. Potom povol na spode obalu palivoveho fitra vypustnu skrutku, nechaj odtiect aspon 3deci, , po pripade vymen palivovy filter. Ja som v PO musel menit palivovy filter po 4000km, ked som natankoval naftu na OMV a zasr...lo mi to fiter tak, ze musel ist novy.... Aj ja pouzivam cistic, a podobny problem som mal. Proste aj :autna SK mame \"vybornu naftu\" Citovat
Kulin406 Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 kluci je to ok vymenil jsem palivovy filter a jedeto jako ficek :-) uz muzu zase za holkama :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.