Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, mam problém s kouřivostí mého motoru. To že po vykuchání fapu kouří černě neřešim, ale někdy začne kouřit bílofialově. Když to udělá tak stačí vypnout motor a znovu nastartovat a pak je vše ok a můžu zase jezdi. Připomínam v hadici sání do turba je olej, motor má najeto 160 000, turbo je prý ok, někdo mi říkal žeje prý v oddechu motoru je nějaký vetil a ten byto prý mohl dělat. Nemáte stim nějaké skušenosti?

Odesláno

Tak mě to taky kouřilo a dost,hlavně při akceleraci.Včera jsem měnil olej a přitom jsem vyměnil i vzduchový a hlavně palivový filtr a vše je teď OK.Jo a fap mám taky fuč.

Odesláno

Fap mi dělali asi před měsícem.Byl jsem v Praze Lahovicích.Stálo to 6500kč a dali mi 2 roky záruku,že to bude chodit bez problémů.

Odesláno

fap mi to dělat nemůže protože tam nic zněj nezbylo a dělali miho na začátku roku a problémy až ted. Podruhý to zakouřilo zhruba po ujetí cca 500km+-. Naftovej filtr sem ještě neměnil, ale tohle si myslim žeby nedělal. Ohledně toho fapu tak to sem byl řešit dneska v peugeotu kde miho řízly a prej to tim neni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...