cejkoun Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 zdravim, mam problém s kouřivostí mého motoru. To že po vykuchání fapu kouří černě neřešim, ale někdy začne kouřit bílofialově. Když to udělá tak stačí vypnout motor a znovu nastartovat a pak je vše ok a můžu zase jezdi. Připomínam v hadici sání do turba je olej, motor má najeto 160 000, turbo je prý ok, někdo mi říkal žeje prý v oddechu motoru je nějaký vetil a ten byto prý mohl dělat. Nemáte stim nějaké skušenosti? Citovat
sejmi Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Tak mě to taky kouřilo a dost,hlavně při akceleraci.Včera jsem měnil olej a přitom jsem vyměnil i vzduchový a hlavně palivový filtr a vše je teď OK.Jo a fap mám taky fuč. Citovat
sejmi Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Fap mi dělali asi před měsícem.Byl jsem v Praze Lahovicích.Stálo to 6500kč a dali mi 2 roky záruku,že to bude chodit bez problémů. Citovat
straki007 Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Tak bez zpatky na reklamaci. FAP ti regeneruje kazdych 60-80 km. Proto tyhle problemy. Citovat
cejkoun Odesláno 1. říjen 2012 Autor Odesláno 1. říjen 2012 fap mi to dělat nemůže protože tam nic zněj nezbylo a dělali miho na začátku roku a problémy až ted. Podruhý to zakouřilo zhruba po ujetí cca 500km+-. Naftovej filtr sem ještě neměnil, ale tohle si myslim žeby nedělal. Ohledně toho fapu tak to sem byl řešit dneska v peugeotu kde miho řízly a prej to tim neni. Citovat
Agrafik Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Straki psal, že ti regeneruje FAP .Neznamená, že když tam ten FAP není, že ŘJ nemůže dál provádět regeneraci. Takhle jsem to pochopil. Citovat
straki007 Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Ale to jsi pochopil asi jen ty. Kdo nechce pochopit tak to proste nepochopi. Neni to proste tim no tak pomoc prijde mozna odjinud. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.