Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem tuner

Co vim tak je potřeba k VDO dokoupit VDO snímače aby počitač počítal ptal jesem se na podobný typ pak z toho sešlo:papa

Co je to takovej VDO snímač ? Můžeš to prosím blíže specifikovat ? Dík

Odesláno

Tak jsem to o vejkendu namontoval a první dojem super, akorát se zapojením mám trochu problém.

Netušíte někdo odkud nejlépe v P406 připojit kablík z rychloměru do rádia ? To co vede do ISO konektrou do místa, kde má být ten otáčkoměr je asi nějakej jinej signální kabel k origo. rádiu

Jo a taky by mne zajímalo odkud přívést z osvětlení palubky kablík, kterej mi bude ztmavovat rádio při zapnutí světel (dám na váš názor, nechce se mi to zbytečně kuchat).

Dík

Odesláno

na co rádio potřebuje kablík z rychloměru ???

osvětlení natáhneš od kteríhokoliv osvětlení - kontrolky, zapalovač a jiné svítící čudly, takže co je nejblíž

Odesláno
Původně zaslal: mk405

na co rádio potřebuje kablík z rychloměru ???

osvětlení natáhneš od kteríhokoliv osvětlení - kontrolky, zapalovač a jiné svítící čudly, takže co je nejblíž

Rádio má v sobě regulaci hlasitosti dle rychlosti (docela vychytaná funkce) a taky má computer (okamžitá rychlost, průměrná, čas cesty, upozornění na přestávky atd.). No a na to potřebuje údaj o rychlosti z čidla rychlosti, ale kde ho vezmu netuším. VW to má rovnou zavedeno do ISO konektoru, ale Peugeot má ten drátek volnej (dirku v konektoru má volnou).:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...