pipko Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 chces povedat ze to VDO radio ti zobrazi udaje z palubneho PC Citovat
-=Michal=- Odesláno 15. červen 2005 Autor Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem pipko chces povedat ze to VDO radio ti zobrazi udaje z palubneho PC To nechcem poveda?, to píšou v manuále. Taky jsem na to zvědavej.... budu mít v autě dva :papa Citovat
-=Michal=- Odesláno 15. červen 2005 Autor Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem mk405 dva VDO , :D:D tři VDO a čtyři computery a budu měřit, zapisovat spotřebu a průměrnou rychlost na každym semtamfóru :D Citovat
tuner Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Co vim tak je potřeba k VDO dokoupit VDO snímače aby počitač počítal ptal jesem se na podobný typ pak z toho sešlo:papa Citovat
-=Michal=- Odesláno 15. červen 2005 Autor Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem tuner Co vim tak je potřeba k VDO dokoupit VDO snímače aby počitač počítal ptal jesem se na podobný typ pak z toho sešlo:papa Co je to takovej VDO snímač ? Můžeš to prosím blíže specifikovat ? Dík Citovat
-=Michal=- Odesláno 20. červen 2005 Autor Odesláno 20. červen 2005 Tak jsem to o vejkendu namontoval a první dojem super, akorát se zapojením mám trochu problém. Netušíte někdo odkud nejlépe v P406 připojit kablík z rychloměru do rádia ? To co vede do ISO konektrou do místa, kde má být ten otáčkoměr je asi nějakej jinej signální kabel k origo. rádiu Jo a taky by mne zajímalo odkud přívést z osvětlení palubky kablík, kterej mi bude ztmavovat rádio při zapnutí světel (dám na váš názor, nechce se mi to zbytečně kuchat). Dík Citovat
mk405 Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 na co rádio potřebuje kablík z rychloměru ??? osvětlení natáhneš od kteríhokoliv osvětlení - kontrolky, zapalovač a jiné svítící čudly, takže co je nejblíž Citovat
-=Michal=- Odesláno 20. červen 2005 Autor Odesláno 20. červen 2005 Původně zaslal: mk405 na co rádio potřebuje kablík z rychloměru ??? osvětlení natáhneš od kteríhokoliv osvětlení - kontrolky, zapalovač a jiné svítící čudly, takže co je nejblíž Rádio má v sobě regulaci hlasitosti dle rychlosti (docela vychytaná funkce) a taky má computer (okamžitá rychlost, průměrná, čas cesty, upozornění na přestávky atd.). No a na to potřebuje údaj o rychlosti z čidla rychlosti, ale kde ho vezmu netuším. VW to má rovnou zavedeno do ISO konektoru, ale Peugeot má ten drátek volnej (dirku v konektoru má volnou). Citovat
mk405 Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 tak to jo, je mi to jasné, kdysi tu byla na to debata i na rádia se snímačem hluku, ale v podstatě to prej moc nefunguje. mk:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.