Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, nevím zda dávám příspěvek do správne sekce, ale mam prosbu. Nemohl by mi někdo udělat fotomontaž, jak by vapadali na autě tyhle poklice ?

Poklice

http://www.autodoplnky-obchod.cz/poklice-peugeot-13--na-kola-kryty-kol-typ-5-sada-4ks/

Auto

http://leteckaposta.cz/265402636

Děkuji mnohokrát.

[upravil dne 28/9/12 15:42 od Waper]

[upravil dne 28/9/12 15:42 od Waper]

[upravil dne 18/11/12 14:47 od Waper]

Odesláno

Pokud to někdo nestihne dřív a nezapomenu, tak Ti to večer udělám, ale řekl bych, že to bude vypadat stejně, jako s těma, co tam máš...

Odesláno

podbarvovat to černě po mě nechtěj...stejně by tam asi ty bílý poklice vypadaly líp, no nevim...

IMG_20120928_163532.jpg

[upravil dne 28/9/12 17:26 od ZoSo]

Odesláno

Není zač, pokud se libí pak je to dobře - je to tvoje auto ;) příště využij toto vlákno: Jinak Alu se dají koupit použité za velmi zajímavou cenu ( od nějakých 2000,- )

Odesláno

Já měl pocit, že jsem to tam dával, tak jsem se asi nějak překlikl, až teď koukám, že to je jinde..ještě se rozhoduju mezi více paprkovejma no..Koukal sem na inzeráty, ale moje vysněné bílo jsem nikdy za normální peníze nenašel..

Odesláno

pro mě jako studenta ani moc ne :) přec jen tohle když se mi nebude líbit, bude to kýč tak to vemu a zahodim, ...a teď na zimu bych to moc neřešil..:)

Odesláno

Vysvětlím princip hry: Příklad z mojí bývalé 406, měl jsem slušné origo plechy. Hlídáš Aukro, Bazoš... po cca 2 měsících se objeví pěkná kola za 2000,- původní plechy prodány za 1800,-. Bilance? - 200,- což je jistě míň než tyhle poklice ;)

Odesláno

když se člověk zamyslí takhle, tak už samozřejmě ano :) jak si mi nedošlo, že ty moje plechy mi pak budou k ničemu :) tak že dík za probrání :)

Odesláno

myslím že to je 4x108 nevím třeba je to u menších Peugeotu jinak, ale pochybuju :)

Koblih byl rychlejší. :)

[upravil dne 28/9/12 21:12 od Feelly]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...