Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Uzavření továrny Peugeot? Krachuje ?!

Recommended Posts

Odesláno

Četl jsem, že potíže byly způsobeny tím, že Peugeot dal slib fr. vládě, že nebude propouštět. Takže ve svých továrnách ve Francii byl nucen vyrábět dvakrát dráž, než např. v Kolíně.

Odesláno

Škodě pomohl legendární 1,9 TDi. Jsem zvědav, jak dlouho se toto povědomí udrží, když nyní se už nevyrábí a současné motory Škoda (VW) jsou technicky srovnatelné s ostatními.

Jinými slovy - vysoké prodeje VW a Škoda jsou \"vzpomínkou\" na TDi.

Odesláno

starter mitsubiishi mam uz ve svem aute z roku 85 :)

ja nevim co na tom vidite dnes bych si u Peugota vybral hned 3 modely (208,508,3008) a to stale uvazuji o nastupci C5 ze bude 4007, i ta pulubovka se me libi a ten interier je strasne praktycky .

Odesláno

Automobilový priemysel sám o sebe stagnuje, nie len pri Peugeote. Ja sa ani nečudujem, že nové autá ma akosi nezaujímajú. Posledný autosalón na ktorom som bol. je ten v BA tak som myslel že z toho \"dizajnu\" budem grcať. S tým ako človek starne, asi možno mení názory, ja viem, ale keď tak sledujem tie dizajnové hnusnosti okolo seba, tak mi aj taký Citrák BX v prevedení Break začína pripadať nádherný:D

Odesláno

Ahá takže Peugeot koupil 50% Mitsubishi toje dobrý no taky jsem myslel, že jen spolupracujou.. Takže vlastně jednou bude Peugeot nejlepší automobilkou společně s GM a je to vyřešený. :D;)

Odesláno

Ten chalan co to vyhral za SK bol pred tym asi mesiac na fore (www.autobazareu.sk) kde zbieral vsetky rady na najnizsiu spotrebu ....

Od nalepenia za kamion kvoli mensiemu odporu vzduchu, az po vypinanie motora pri jazde dole kopcom a následný štart motora na zaradenej rýchlosti ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...