Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko, pánové mám takový dotaz máte nějaký fígl jak sundat volant. Mě to vůbec nejde je to tam snad přilepené na tom tisícihranu a opravdu super přístup nikde mi tam nejde dát stahovák. Díky za rady

Je to 3-ramený s bagem. A vím jak sundat bag.

[upravil dne 27/9/12 18:59 od Daník]

Guest servisman
Odesláno

zní to blbě ale taky jsem sundával volant .Sundal jsem bag pak jsem povolil šroub tak ,aby byl drobet vystrčen 0,5-1 cm a na parkovišti jsem při jízdě jak jsem točil na obě strany cukal k sobě.Asi po pár vteřinách jsem měl volant dole.Dá se to i na místě,ale ne vždy se zadaří.Šroub jen drobet vystrčen aby jsi při cukání k sobě ,si nevyrazil svoje zoubky.

Odesláno

Povol šroub o kousek tak aby stale držel na zavitu, pak vlož ruce až po lokty pod volant kousek níž než volant, pak s razancí oběma rukama trhni nahoru a povolí. Pokud toto nepujde vem si pomocníka, kladivo a kulatinu o pruměru cca jako šroubve volantu, šroub povolit aby povylezl, ty zapřeš ruce a bude volant tahat nahoru, pomocník opře kulatinu o šroub a praští do ní kladivem, při tomhle to povolit musí, připadně opakovat.

[upravil dne 27/9/12 20:29 od Radek Hurvajz]

• O 4 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Nejspíš Ti tam bude chybět výstupek, který vypíná blinkry :myslim U nového modelu je to trochu jinak. Ale už tu byli lidi, kteří ho podle původního dodělávali ;) Nejlepší sundat a porovnat, ale měl by to být jediný zádrhel :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...