Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ja by som ho urcite nemenil len tak. Ak je ok, tak tam radsej nechat povodny. Turbo ti moze odist kvoli milion veciam. Pozri, nakoniec to vobec nemusi byt turbo, tak najskor daj nahravku a potom skonstatujeme.

Odesláno
No ja by som ho urcite nemenil len tak. Ak je ok, tak tam radsej nechat povodny. Turbo ti moze odist kvoli milion veciam. Pozri, nakoniec to vobec nemusi byt turbo, tak najskor daj nahravku a potom skonstatujeme.
ok dodam nahravku. ja to hlavne potrebujem vediet na co sa mam pripravit kym dam auto do servisu.
Odesláno

este dodam jednu ale je to slabo pocut:( na tejto nahravke je to pocut od 8 sekundy..

prosim dajte si to pokial je to mozno co najhlasnejsie.

[upravil dne 27/9/12 13:30 od Pekos Pavelka]

[upravil dne 27/9/12 14:00 od Pekos Pavelka]

[upravil dne 27/9/12 14:04 od Pekos Pavelka]

Odesláno
Ja by som povedal ze prevodovka. Lebo ked si ubral tak hukala. Ale tazko hodnotit ked nevidno otackomer.

Ja sa este pokusim o lepsiu nahravku, ale nemam automat ako ty :DD a tak sa tazsie radia rychlosti:) ako som uz pisal to mraucanie zacina hned na jednotke, takze dufam ze to nebude to turbo ked teda ma tah az na 2000 otackach. A co by to mohlo byt konkretne v prevodovke?

Odesláno

tak jsem si poslechl ty nahrávky a je to přesně stejný zvuk jako u mě...nemusíš ani řadit, stačí, když budeš stát na místě a šlápneš na plyn a bude to kňourat stejně...otevři kapotu a poslechni si alternátor přes šroubovák a budeš mít jasno:P

Odesláno

Toto som potreboval vediet pani, velmi pekne vam dakujem. :super Je to presne tak ako pisete, staci pridat plyn a knourani je pocut. mam najazdene 174000cca + pretoceny tachometer, takze alternator mozem kludne vymenit? hrozia mi nejake skody ak sa nepoponahlam?? vopred vam dakujem za rady.

Odesláno

ložiska stačí, měnit alternátor je celkem zbytečné, pokud s ním není jiný problém. Nemusí se stát nic, když s tím budeš jezdit, ale může se taky zaseknout a to by nebylo zrovna moc dobrý

já měnil tedy celý alternátor (použitý), ale jen z důvodu, že jsem ho měl levně a dostupně

Odesláno
ložiska stačí, měnit alternátor je celkem zbytečné, pokud s ním není jiný problém. Nemusí se stát nic, když s tím budeš jezdit, ale může se taky zaseknout a to by nebylo zrovna moc dobrý

já měnil tedy celý alternátor (použitý), ale jen z důvodu, že jsem ho měl levně a dostupně

tiez to chcem riesit takymto sposobom, ze lacno a dostupne..myslim ze taketo suciastky je lepsie vymenit ako ich opravovat. som trosku pedantny ale asi to urcite vymenim, pokial mi potvrdia v servise ze je to alternator.

Odesláno

zdravim...mam podobný problem na svem aute,307,2.0HDI,66kw....dělá mi to podobný zvuk,ale jen když se venku ochladí k nule či pod ní...při rozjíždění to taky tak podobně piští,po chvili po zvuku ani pamatka...čím je větší zima,tím déle to trva...ale do minuty klid,i při dalším rozjíždění,odstavim auto přes noc a rano to samy...

alternator novy asi před 50000 km(cca tři roky)

co by to mohlo byt?popřipadě tip na někoho v brně či okolí kdo se vyzna v peugeotech??

Odesláno

kuzik a nesuchoce ti nahodou remen? mne to robi tiez ked je vonku vlhko..ked sa motor trochu ohreje tak to prestane..ked rano nastartujes skus ho prestreknut WDckom malo by to hned prestat.

[upravil dne 10/10/12 15:33 od freew]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...