DanculD Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 No ja by som ho urcite nemenil len tak. Ak je ok, tak tam radsej nechat povodny. Turbo ti moze odist kvoli milion veciam. Pozri, nakoniec to vobec nemusi byt turbo, tak najskor daj nahravku a potom skonstatujeme. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 No ja by som ho urcite nemenil len tak. Ak je ok, tak tam radsej nechat povodny. Turbo ti moze odist kvoli milion veciam. Pozri, nakoniec to vobec nemusi byt turbo, tak najskor daj nahravku a potom skonstatujeme.ok dodam nahravku. ja to hlavne potrebujem vediet na co sa mam pripravit kym dam auto do servisu. Citovat
jar.cieplik Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 no hoši a od kolika otáček by vlastně mělo turbo nabíhat, jde nějak fyzicky za jízdy nebo sluchově rozpoznat? peu. 307 hdi 66kw kombík rv 02 Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 este dodam jednu ale je to slabo pocut:( na tejto nahravke je to pocut od 8 sekundy.. prosim dajte si to pokial je to mozno co najhlasnejsie. [upravil dne 27/9/12 13:30 od Pekos Pavelka] [upravil dne 27/9/12 14:00 od Pekos Pavelka] [upravil dne 27/9/12 14:04 od Pekos Pavelka] Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 Co vy na to ludia da sa s toho nieco vypocut ? vopred dakujem.. Inak ako je to s turbom? od kolkych otacok sa zapina turbo? [upravil dne 2/10/12 20:40 od Pekos Pavelka] Citovat
ferči Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Turbo ti bezi stale nezapina sa. Jeho tah zacina okolo 2000ot. Citovat
DanculD Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Ja by som povedal ze prevodovka. Lebo ked si ubral tak hukala. Ale tazko hodnotit ked nevidno otackomer. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Ja by som povedal ze prevodovka. Lebo ked si ubral tak hukala. Ale tazko hodnotit ked nevidno otackomer. Ja sa este pokusim o lepsiu nahravku, ale nemam automat ako ty :DD a tak sa tazsie radia rychlosti:) ako som uz pisal to mraucanie zacina hned na jednotke, takze dufam ze to nebude to turbo ked teda ma tah az na 2000 otackach. A co by to mohlo byt konkretne v prevodovke? Citovat
DanculD Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Ak by to bola prevodovka tak tu sa urcite neoplati opravovat. Te sa menia kus za kus. Citovat
JaraKara Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 pokud je to jakoby kňouravý zvuk, jako elektromotor, tak je to alternátor...též jsem měl ten případ a též jsem měnil a je to OK Citovat
JaraKara Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 tak jsem si poslechl ty nahrávky a je to přesně stejný zvuk jako u mě...nemusíš ani řadit, stačí, když budeš stát na místě a šlápneš na plyn a bude to kňourat stejně...otevři kapotu a poslechni si alternátor přes šroubovák a budeš mít jasno:P Citovat
kocour17 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 tenhle zvuk mi to dělá také... pouze když se přidá plyn Citovat
JaraKara Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 tenhle zvuk mi to dělá také... pouze když se přidá plyn při přidání plynu i na místě že? Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 Toto som potreboval vediet pani, velmi pekne vam dakujem. Je to presne tak ako pisete, staci pridat plyn a knourani je pocut. mam najazdene 174000cca + pretoceny tachometer, takze alternator mozem kludne vymenit? hrozia mi nejake skody ak sa nepoponahlam?? vopred vam dakujem za rady. Citovat
ozy74 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Mě to kňourá asi rok a nic se zatim nestalo,zrovna to taky řešim, nechám vyměnit ložiska a snad bude klid. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 Mě to kňourá asi rok a nic se zatim nestalo,zrovna to taky řešim, nechám vyměnit ložiska a snad bude klid. to myslis loziska alternatoru? nieje lepsie vymenit alternator, ked uz mam tolko najazdene? Citovat
JaraKara Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 ložiska stačí, měnit alternátor je celkem zbytečné, pokud s ním není jiný problém. Nemusí se stát nic, když s tím budeš jezdit, ale může se taky zaseknout a to by nebylo zrovna moc dobrý já měnil tedy celý alternátor (použitý), ale jen z důvodu, že jsem ho měl levně a dostupně Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 ložiska stačí, měnit alternátor je celkem zbytečné, pokud s ním není jiný problém. Nemusí se stát nic, když s tím budeš jezdit, ale může se taky zaseknout a to by nebylo zrovna moc dobrý já měnil tedy celý alternátor (použitý), ale jen z důvodu, že jsem ho měl levně a dostupně tiez to chcem riesit takymto sposobom, ze lacno a dostupne..myslim ze taketo suciastky je lepsie vymenit ako ich opravovat. som trosku pedantny ale asi to urcite vymenim, pokial mi potvrdia v servise ze je to alternator. Citovat
kuzik Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 zdravim...mam podobný problem na svem aute,307,2.0HDI,66kw....dělá mi to podobný zvuk,ale jen když se venku ochladí k nule či pod ní...při rozjíždění to taky tak podobně piští,po chvili po zvuku ani pamatka...čím je větší zima,tím déle to trva...ale do minuty klid,i při dalším rozjíždění,odstavim auto přes noc a rano to samy... alternator novy asi před 50000 km(cca tři roky) co by to mohlo byt?popřipadě tip na někoho v brně či okolí kdo se vyzna v peugeotech?? Citovat
freew Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 kuzik a nesuchoce ti nahodou remen? mne to robi tiez ked je vonku vlhko..ked sa motor trochu ohreje tak to prestane..ked rano nastartujes skus ho prestreknut WDckom malo by to hned prestat. [upravil dne 10/10/12 15:33 od freew] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.