Pekos Pavelka Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Zdravim Vas, jedna sa o zvuk pri rozbiehani, presnejsie pri 1 a druhom rychlostnom stupni potom to az tak nepocut pocas jazdy. Je to taky mrauciaci zvuk akoby (akoby niekde dochadzali baterky alebo stava) pocas rozbiehania auta a naslednej akceleracie rychlostnych stupnov. Je mozne ze by to mohol byt, motor alternatora? Vopred vam dakujem zia pomoc. [upravil dne 26/9/12 14:56 od Pekos Pavelka] [upravil dne 26/9/12 14:57 od Pekos Pavelka] Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 co zvuk turba... nehuka? No to neviem, ako to zistim? Ale toto by mohlo byt ono i ked neviem ake turbo ja vlastne mam, lebo som si myslel ze ja turbo nemam. [upravil dne 26/9/12 15:25 od Pekos Pavelka] Citovat
koblih69 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Turbo máš, neboj , zvuk nahraj a hned se bude líp radit. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 Turbo máš, neboj , zvuk nahraj a hned se bude líp radit. No pokusim sa to nahrat ale neviem ci to je mozne pocut. Je to rovnaky zvuk ako ked si pustas auto na baterky na dialkove ovladanie, alebo ked clovek napodobnuje zavodne auto, len to ma rytmus akceleracie, otacok motora.. Citovat
koblih69 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 v jakých to je otáčkách? Není to jako když se rozjíždí trolejbus? Nebo třeba jako vzdálená siréna od policie? Citovat
Marcel00 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 este doplnim otazku... pocujes to z motoroveho priestoru alebo radia pripadne reprakov. :-) Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 v jakých to je otáčkách? Není to jako když se rozjíždí trolejbus? Nebo třeba jako vzdálená siréna od policie? skor ten trolejbus, je to hlavne pocut pri prvom stupni a druhom.. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 este doplnim otazku... pocujes to z motoroveho priestoru alebo radia pripadne reprakov. :-) Urcite z motoroveho priestoru. Citovat
Marcel00 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 pusti si toto video a posun si to od 2:20 cas do 2:40 je to nieco podobne? je tam pocut take zavyjanie... :-) [upravil dne 26/9/12 15:42 od Marcel00] Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 pusti si toto video a posun si to od 2:20 cas do 2:40 je to nieco podobne? je tam pocut take zavyjanie... :-) [upravil dne 26/9/12 15:42 od Marcel00] Dost sa to na to podobalo ale take upravy ja v motore nemam:) Citovat
DanculD Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Ja ked som mal nacate turbo tak to robilo takyto zvuk (su to moje nahravky): http://www.youtube.com/watch?v=Ue2Si5AU2_g http://www.youtube.com/watch?v=tIn4cBnZTOI Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 A ked je vadne turbo, ako sa to prejavi? moze auto fungovat ? prejavuje sa chyba turba aj takymto zavyjanim?? Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 Ja ked som mal nacate turbo tak to robilo takyto zvuk (su to moje nahravky): http://www.youtube.com/watch?v=Ue2Si5AU2_g http://www.youtube.com/watch?v=tIn4cBnZTOI Tak toto bolo este podobnejsie ale mne to robi hned pri prvom rozbehnuti na jednotke. Co najskor, sem hodim moju nahravku. Citovat
Marcel00 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 ak zavyja extremne tak uz moze byt problem a skor ci neskor zlyha... to by ti skor posudil sikovny mechanik co sa s tym zaobera a vie co a ako.. ale nevieme z akej europy si, bo by som ti dal tip... na koho sa obratit. Citovat
DanculD Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Ano, fungovat moze, dokonca bez poklesu vykonu. Ja som ho mal nacate (slabo sa mazalo a vydrela sa v nom oska) a ano moze sa prejavovat aj takymto zavyjanim. Samozrejme, moc dlho by som s tym nechodil lebo casom klakne uplne a moze narobit ovela viac skody. Citovat
DanculD Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Tak toto bolo este podobnejsie ale mne to robi hned pri prvom rozbehnuti na jednotke. Co najskor, sem hodim moju nahravku. To robilo aj mne hned od jednotky, ale tam som to nahraval pri malom plyne a nasledne pri pridani ked ma tlacit do plnych. Ked som isiel jemne a moc som nepridaval tak to pocut nebolo. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 Tak toto bolo este podobnejsie ale mne to robi hned pri prvom rozbehnuti na jednotke. Co najskor, sem hodim moju nahravku. To robilo aj mne hned od jednotky, ale tam som to nahraval pri malom plyne a nasledne pri pridani ked ma tlacit do plnych. Ked som isiel jemne a moc som nepridaval tak to pocut nebolo. A nakoniec si to turbo musel vymenit ? Citovat
DanculD Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Ano, dokonca tri krat a to fakt nekecam. Viac tu Len v skratke: Prvy krat sa vymenilo, chvilu ok a po cca. 2000km zacalo hukat znovu Druhy krat sa vymenilo (zaruka) a islo hned na prd, ziadny tah, turbo zacalo zaberat az od cca. 3000ot. Treti krat ho menil priamo Straki a prisiel na to, ze bol vadny regulator tlaku oleja. Od vtedy to uz chodi dobre. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 Ano, dokonca tri krat a to fakt nekecam. Viac tu Len v skratke: Prvy krat sa vymenilo, chvilu ok a po cca. 2000km zacalo hukat znovu Druhy krat sa vymenilo (zaruka) a islo hned na prd, ziadny tah, turbo zacalo zaberat az od cca. 3000ot. Treti krat ho menil priamo Straki a prisiel na to, ze bol vadny regulator tlaku oleja. Od vtedy to uz chodi dobre. Tekze pri vymene turba treba menit aj regulator tlaku oleja a co este by si odporucil? [upravil dne 26/9/12 16:16 od Pekos Pavelka] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.