Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas, jedna sa o zvuk pri rozbiehani, presnejsie pri 1 a druhom rychlostnom stupni potom to az tak nepocut pocas jazdy. Je to taky mrauciaci zvuk akoby (akoby niekde dochadzali baterky alebo stava) pocas rozbiehania auta a naslednej akceleracie rychlostnych stupnov. Je mozne ze by to mohol byt, motor alternatora? Vopred vam dakujem zia pomoc.

[upravil dne 26/9/12 14:56 od Pekos Pavelka]

[upravil dne 26/9/12 14:57 od Pekos Pavelka]

Odesláno
Turbo máš, neboj ;), zvuk nahraj a hned se bude líp radit.

No pokusim sa to nahrat ale neviem ci to je mozne pocut. Je to rovnaky zvuk ako ked si pustas auto na baterky na dialkove ovladanie, alebo ked clovek napodobnuje zavodne auto, len to ma rytmus akceleracie, otacok motora..

Odesláno

ak zavyja extremne tak uz moze byt problem a skor ci neskor zlyha...

to by ti skor posudil sikovny mechanik co sa s tym zaobera a vie co a ako..

ale nevieme z akej europy si, bo by som ti dal tip... na koho sa obratit.

Odesláno

Ano, fungovat moze, dokonca bez poklesu vykonu. Ja som ho mal nacate (slabo sa mazalo a vydrela sa v nom oska) a ano moze sa prejavovat aj takymto zavyjanim. Samozrejme, moc dlho by som s tym nechodil lebo casom klakne uplne a moze narobit ovela viac skody.

Odesláno

Tak toto bolo este podobnejsie ale mne to robi hned pri prvom rozbehnuti na jednotke. Co najskor, sem hodim moju nahravku.

To robilo aj mne hned od jednotky, ale tam som to nahraval pri malom plyne a nasledne pri pridani ked ma tlacit do plnych. Ked som isiel jemne a moc som nepridaval tak to pocut nebolo.

Odesláno

Tak toto bolo este podobnejsie ale mne to robi hned pri prvom rozbehnuti na jednotke. Co najskor, sem hodim moju nahravku.

To robilo aj mne hned od jednotky, ale tam som to nahraval pri malom plyne a nasledne pri pridani ked ma tlacit do plnych. Ked som isiel jemne a moc som nepridaval tak to pocut nebolo.

A nakoniec si to turbo musel vymenit ?

Odesláno

Ano, dokonca tri krat :D a to fakt nekecam. Viac tu

Len v skratke:

Prvy krat sa vymenilo, chvilu ok a po cca. 2000km zacalo hukat znovu

Druhy krat sa vymenilo (zaruka) a islo hned na prd, ziadny tah, turbo zacalo zaberat az od cca. 3000ot.

Treti krat ho menil priamo Straki a prisiel na to, ze bol vadny regulator tlaku oleja. Od vtedy to uz chodi dobre.

Odesláno
Ano, dokonca tri krat :D a to fakt nekecam. Viac tu

Len v skratke:

Prvy krat sa vymenilo, chvilu ok a po cca. 2000km zacalo hukat znovu

Druhy krat sa vymenilo (zaruka) a islo hned na prd, ziadny tah, turbo zacalo zaberat az od cca. 3000ot.

Treti krat ho menil priamo Straki a prisiel na to, ze bol vadny regulator tlaku oleja. Od vtedy to uz chodi dobre.

Tekze pri vymene turba treba menit aj regulator tlaku oleja a co este by si odporucil?

[upravil dne 26/9/12 16:16 od Pekos Pavelka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...