mccolor Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Zdravím, a chci se zeptat.Máte někdo také takového koníčka? http://mccolor.rajce.idnes.cz/konicek Pokud ano,ozvěte se,potřebuji pomoct jak se to vlastně dělá,tedy jak míchat barvy,použití ředidel,konečná úprava a pod.Na internetu je návodů dost,to nemyslím.Vaši vlastní zkušenost.A přijmu všechny vaše reakce i takové,třeba vy..r se na to:D Je to olej-ale ne ten co lijete do pažoutů Pokud jsem to dal jinam,než kam to patří,omlouvám se:mad: Našel jsem jednoho člena co kreslí auta a Citovat
mccolor Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 ze ty ses chtel pochlubit ze jo? Ne,ne a neprodávám:D Citovat
mccolor Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Zase něco co neumím No právě,já také ne.Ono to začlo už dříve,kdy byl živ malíř Bohumil Konečný,který bydlel u nás na městě a chtěl mi do toho uvrtat.Dostal jsem od něj obrázek krajiny,tenkrát jsem jich pár zkusil, no nebyl čas pokračovat a teď zas není již on mezi námi:( Po mnoha letech jsem zkusil,ale když tě nikdo neřekne dělej to tak a tak...no asi půjdu namalovat raději Peugeota:D Citovat
Marcel00 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 z toho co som videl v tvojej galerke, som si isty aby si v tom pokracoval. obrazky su velmi pekne, ak by si bol z mojho okolia, zorganizoval by som ti vystavku, popri inej vystave... verim ze by mali uspech... edit: vim ze nejsou na prodej, ale nemel bych problem si vybrat a koupit [upravil dne 25/9/12 16:09 od Marcel00] Citovat
mccolor Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Toto je obrázek od pana B.Konečného,kterého si velmi cením,ne pro jeho nějakou hodnotu,ale jako vzpomínku na něj. Citovat
Goldinka Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 mccolor: v tobě něco je určitě pokračuj, nejvíc se mi líbí obrázek s výhledem na moře (ten druhej v galerii) - ten bych si s radostí zamluvila ))) Citovat
mccolor Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 mccolor: v tobě něco je určitě pokračuj, nejvíc se mi líbí obrázek s výhledem na moře (ten druhej v galerii) - ten bych si s radostí zamluvila ))) Goldinka to je jen na sololitu,žádné plátno! opravdu bych potřeboval někoho,kdo se přizná,že maluje,stačilo by jen se na něj koukat jak namaluje jednu krajinu,no pokud nikdo,asi se budu učit opravovat Peugeota:D (to to dopadne:D:D:D) Citovat
Návštěvník Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Ale prd mccolor, jen maluj máš to hezký. Ale zas nezapomeň že historie nás učí - čím větší patlanice, tím větší umělec. Takže vlastně ty tvoje obrázky na kterejch něco je vidě nestojej za nic Né nechci tě hanit - mně se tvoje obrázky líběj. Citovat
mccolor Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 kirkiz .....obrázky na kterejch něco je vidě nestojej za nic no konečně, už jdu na toho Peugeota:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Goldinka Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 mccolor: hele každej umělec své dílo vidí kriticky - teda, vždycky mi to tak přišlo . Prostě je to hezké, že to není dokonalé, to je přece fuk Když se to líbí, tak jen pokračuj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.