Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, a chci se zeptat.Máte někdo také takového koníčka?

http://mccolor.rajce.idnes.cz/konicek

Pokud ano,ozvěte se,potřebuji pomoct jak se to vlastně dělá,tedy jak míchat barvy,použití ředidel,konečná úprava a pod.Na internetu je návodů dost,to nemyslím.Vaši vlastní zkušenost.A přijmu všechny vaše reakce i takové,třeba vy..r se na to:D

Je to olej-ale ne ten co lijete do pažoutů:D

Pokud jsem to dal jinam,než kam to patří,omlouvám se:mad:

Našel jsem jednoho člena co kreslí auta a :super

Odesláno
Zase něco co neumím :myslim

No právě,já také ne.Ono to začlo už dříve,kdy byl živ malíř Bohumil Konečný,který bydlel u nás na městě a chtěl mi do toho uvrtat.Dostal jsem od něj obrázek krajiny,tenkrát jsem jich pár zkusil, no nebyl čas pokračovat a teď zas není již on mezi námi:(

Po mnoha letech jsem zkusil,ale když tě nikdo neřekne dělej to tak a tak...no asi půjdu namalovat raději Peugeota:D

Odesláno

z toho co som videl v tvojej galerke, som si isty aby si v tom pokracoval. :super

obrazky su velmi pekne, ak by si bol z mojho okolia, zorganizoval by som ti vystavku, popri inej vystave...

verim ze by mali uspech...;)

edit: vim ze nejsou na prodej, ale nemel bych problem si vybrat a koupit ;)

[upravil dne 25/9/12 16:09 od Marcel00]

Odesláno

mccolor: v tobě něco je :) určitě pokračuj, nejvíc se mi líbí obrázek s výhledem na moře (ten druhej v galerii) - ten bych si s radostí zamluvila :))))

Odesláno
mccolor: v tobě něco je :) určitě pokračuj, nejvíc se mi líbí obrázek s výhledem na moře (ten druhej v galerii) - ten bych si s radostí zamluvila :))))

Goldinka to je jen na sololitu,žádné plátno! opravdu bych potřeboval někoho,kdo se přizná,že maluje,stačilo by jen se na něj koukat jak namaluje jednu krajinu,no pokud nikdo,asi se budu učit opravovat Peugeota:D (to to dopadne:D:D:D)

Odesláno

Ale prd mccolor, jen maluj máš to hezký. Ale zas nezapomeň že historie nás učí - čím větší patlanice, tím větší umělec. Takže vlastně ty tvoje obrázky na kterejch něco je vidě nestojej za nic :D

Né nechci tě hanit - mně se tvoje obrázky líběj. :super

Odesláno

mccolor: hele každej umělec své dílo vidí kriticky - teda, vždycky mi to tak přišlo :). Prostě je to hezké, že to není dokonalé, to je přece fuk :) Když se to líbí, tak jen pokračuj :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...