Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kamarádi,

nevíte která pojistka je na větrák topení a brzdový světla, případně nemáte náhodou nějaké schéma elektriky na partnera 1.9d rv 1999.

Brzdovky nesvítí, větrák nevětrákuje a pojistky vypadaj v poho. :myslim

Díky za pomoc.

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravím kolegové

Mám prosbu nedaří se mi na netu dohledat schéma pojistek na mého Partnera.Co jsem našel tak je vše od 6/2001 a já mám 3/2001 a je to uplně něco jiného,jak v motorové části tak pod palubkou.Pokud by byl někdo ochoten schéma ofotit a poslat budu moc vděčný.

• O 1 rok později...
Odesláno

Kluci,

mám Partner TePee 1,6HDi r.v.2016. V návodu je vyobrazeno umístění pojistkové skříně v motorovém prostoru a pojistkové skříně vlevo pod volantem, ale ještě by někde měly být pojistky od sklápění a vyhřívání vnějších zpětných zrcátek, ale ty jsem nikde nenašel. Poradíte někdo kde se nachází?

Díky Petr

• O 8 let později...
Odesláno
V 31. 8. 2016 at 13:29, KZV napsal:

Kluci,

mám Partner TePee 1,6HDi r.v.2016. V návodu je vyobrazeno umístění pojistkové skříně v motorovém prostoru a pojistkové skříně vlevo pod volantem, ale ještě by někde měly být pojistky od sklápění a vyhřívání vnějších zpětných zrcátek, ale ty jsem nikde nenašel. Poradíte někdo kde se nachází?

Díky Petr

Dobrý den.

Našel jste nakonec pojistky od zrcátek? Nefunguje mi ohřev zrcátek ale zadní okno ano. 40A pojistka pod volantem i všechny ostatní vč. těch v motorovem prostoru jsou v pořádku. Už jsem bezradnej

Odesláno (upraveno)

Je to r.v.2015. Chtěl jsem si namontovat kontrolku na vypalování FAP do levého zrcátka, ale nechtěně jsem to vyzkratoval. Pri zkratu jsem slyšel lupnutí jako když se přepálí pojistka, ale všechny jsou OK - kontroloval jsem 2x. Kyž zapnu ohrev zadního okna tak pod palubovkou cvaká relátko a okno hreje ale zrcatka už ne

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno (upraveno)

Nehřeje ani spolujezdec. Oprava nebo výměna bsi bude asi drahá že? To se asi rozloučím s vyhřívánýma zrcatkama. Může to mít vliv i na jiné funkce? Treba na to vypallovaní FAP?

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

na fap to vliv nema , jen mi jeste popis jak si to zapojoval ze si to dal do zkratu. nerikej mi ze jsi to napojoval na zive draty , nebo jakym zpusobem dosli k onomu zkratu?

Odesláno

K napojování LEDky ani nedošlo. Jen jsem rozpojil hnědý konektor u levého zrcátka a chtěl se presvědčit že k výhřevu vedou opravdu ty dva hnědé dráty. Když jsem zapnul vyhřívání, tak jsem ale zkoušečkou omylem brnknul o pin vedoucí k drátu který je ke sklápění zrcátek. Amaterismus, já vím, ale co už nadělám 😞 Práce kvapná, málo platná. Prý se dá BSI nějak zresetovat. Myslíš že by to mohlo pomoct, nebo je to marný?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...