vitek111 Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 kurňa, ty kola k tomu fakt padnou dělá to ta modrá Citovat
Mizlerek007 Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 vetší kola a o metr dolu \"sranda\" jinak je to krasavec Citovat
Ducatista Odesláno 9. květen 2014 Autor Odesláno 9. květen 2014 jo a při vjíždění do garáže mi to vždycky půjdeš pomoct pozvednout abych se nešprajcnul břichem o zem jo? Citovat
Ducatista Odesláno 24. červen 2014 Autor Odesláno 24. červen 2014 Tak koupený 2 nový podložky tl. 15 mm. Doteď jsem měl vepředu 5mm a vzadu 10 mm, ale pořád to nebylo ono, takže ted vepředu 10 mm a vzadu 15 mm, tzn. jsem vepředu na ET 5 a vzadu na ET 0 Citovat
Mizlerek007 Odesláno 24. červen 2014 Odesláno 24. červen 2014 Ještě to bude chtit ven předek mam -5 a zadek -10 a ještě by to něco sneslo... Citovat
cechic Odesláno 24. červen 2014 Odesláno 24. červen 2014 kola jsou luxus, jen bych dal aspoň 18\" to cupe je hroznej parník a trochu s tím dolu, ale s Mízou jsme pacienti tak to moc neřeš fotka je z futura ze srazu, že? [upravil dne 24/6/14 15:06 od cechic] Citovat
Ducatista Odesláno 25. červen 2014 Autor Odesláno 25. červen 2014 John, Míza: pánové, dnes ráno šok. Hlásí přeháňky, tak jsem po delší době do práce nejel na moto, ale kupéčkem. Jak jsem si v zimě stěžoval na vibrace do volantu a zjistil jsem, že po montáži nových kol od Ferdy a nasazení jiných gum jsou vibrace pryč, tak dnes ráno kolem 110-115 opět malinko byly. A opravdu je to podložkama - protože nic jinýho se na autě nezměnilo oproti víkendu - mám tam ty samý kola a ty samý gumy. Prostě čím víc je kolo vystrčený, tím delší rameno/páka to je a tím se zvětšují případné vibrace, který tam jsou díky ne zcela 100%nímu vyvážení. Z zimě jsem měl na předku podložky s výsledným ET 0 a vibrovalo to dost, teď celý jaro jsem měl podložky s výsledným ET 10 a vibrace nulový, dnes ráno první jízda s malinko širšíma podložkama s výsledným ET 5 a vibrace jsem malinko chvílema cítil. Zajímavý PS: v zimě na origo ráfkách Hoggar (nebo jak se jmenují) s ET 12 vibrace taky nejsou. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 25. červen 2014 Odesláno 25. červen 2014 očistil jsi pořádně dosedací plochu ? jak na kolech tak kotouči ? dotáhnul jsi pořádně kola ? jinak podložkama to bejt může, ale né tím jak jsou široký, ale jak kvalitní... setkal jsem se s podložkama co házeli jak prase, protože je stočil někdo na soustruhu a pak i z novejma, který se došli vyměnit, protože to byl nějakej vadnej kus... Citovat
Ducatista Odesláno 25. červen 2014 Autor Odesláno 25. červen 2014 jj očistil, to dělám pokaždý, a dotáhl, nejsem trotl podložkama to myslím že nebude - jak si myslíš, že to vyrábí profi firmy - no taky na soustruhu. Ale teď mám na předku podložku 10 mm, a to je podložka, která je od Ferdy k jeho kolům, kterou jsem měl doteď na zadku, kde to nic nedělalo. Zkusím někdy nechat jinde převážit kola, u nás je Bosch servis, kde mají (snad) nejlepší vyvažovačku, než ty obyč. vesnický pneuservisy, tak uvidím jestli tam něco dováží. Citovat
John Odesláno 25. červen 2014 Odesláno 25. červen 2014 Určitě zkoukni a nech převážit kola třeba ti ,,uteklo\" závaží a může to pak malinko házet... Citovat
radim.1008 Odesláno 25. červen 2014 Odesláno 25. červen 2014 Ono taky záleží, jestli si někdo dal práci s tím, po upichnutí podložek a následném soustružení druhé strany s vyrovnáním podložky na \"budík\" kvůli házivosti. Ono kolikrát nestačí to jen upnout za díru. Citovat
Ducatista Odesláno 25. červen 2014 Autor Odesláno 25. červen 2014 fakt nevěřim tomu, že by to bylo křivou podložkou. vemte si ten malej průměr podlozky a jeji minimalni hmotnost vuci hmotnosti gumy, rafku... a zavazi na kole je na obvodu kola, kdezto podlozka ma vlastni teziste primo na ose... zkusim ty predni kola nechat prevazit Citovat
Ducatista Odesláno 25. červen 2014 Autor Odesláno 25. červen 2014 jo a Mizo díky vcera uspesne zapsany kola a gumy do TP Citovat
Mizlerek007 Odesláno 25. červen 2014 Odesláno 25. červen 2014 No vidíš... nemáš za co ... az pořídíš 18\" vyrobíme další Citovat
Ducatista Odesláno 23. srpen 2014 Autor Odesláno 23. srpen 2014 Tak dneska při cestě na Konopiště na výstavu s hafanem překročeno 160 tis km. Citovat
Besir Odesláno 13. září 2014 Odesláno 13. září 2014 To male je IMHO od klapky... To dlouhý bych viděl na to,ale to malý netuším kde je shovaný.Já právě s příští výměnou svíček(na jaře) chci preventivně to těsnění na saní vyměnit,tak proto se ptám kde ho sehnali jestli originál v Pugu a nebo někdo ho umí. Citovat
Ducatista Odesláno 8. říjen 2014 Autor Odesláno 8. říjen 2014 Tak včera vyměněna chladicí kapalina a opraven přední třmen, vzpříčila se destička a přibržďovalo kolo. V pondělí cestou z práce mi z ničeho nic zapípala palubka a displej napsal ABS/ESP chyba... po chcípnutí a nastartování bez problému. uvidíme jestli odchází některý čidlo... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 8. říjen 2014 Odesláno 8. říjen 2014 hele mě to tam taky sem tam skočí je to ta francouzská elektrika nebo to začně pípat, rozsvítí to kontrolku a hned jí to zhasne... diag nikdy nic na ESP nebo ASR či ABS nenašla Citovat
Ducatista Odesláno 8. říjen 2014 Autor Odesláno 8. říjen 2014 no já na autě najel za ty dva roky necelých 20 tis km a tohle bylo poprvé co mi to udělalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.