Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 Coupe by Ducatista - výměna HDI za V6

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak koupený 2 nový podložky tl. 15 mm. Doteď jsem měl vepředu 5mm a vzadu 10 mm, ale pořád to nebylo ono, takže ted vepředu 10 mm a vzadu 15 mm, tzn. jsem vepředu na ET 5 a vzadu na ET 0 :P

post-37776-14109638324761_thumb.jpg

Odesláno

kola jsou luxus, jen bych dal aspoň 18\" to cupe je hroznej parník :)

a trochu s tím dolu, ale s Mízou jsme pacienti tak to moc neřeš :) fotka je z futura ze srazu, že? :)

[upravil dne 24/6/14 15:06 od cechic]

Odesláno

John, Míza: pánové, dnes ráno šok. Hlásí přeháňky, tak jsem po delší době do práce nejel na moto, ale kupéčkem. Jak jsem si v zimě stěžoval na vibrace do volantu a zjistil jsem, že po montáži nových kol od Ferdy a nasazení jiných gum jsou vibrace pryč, tak dnes ráno kolem 110-115 opět malinko byly. A opravdu je to podložkama - protože nic jinýho se na autě nezměnilo oproti víkendu - mám tam ty samý kola a ty samý gumy. Prostě čím víc je kolo vystrčený, tím delší rameno/páka to je a tím se zvětšují případné vibrace, který tam jsou díky ne zcela 100%nímu vyvážení.

Z zimě jsem měl na předku podložky s výsledným ET 0 a vibrovalo to dost, teď celý jaro jsem měl podložky s výsledným ET 10 a vibrace nulový, dnes ráno první jízda s malinko širšíma podložkama s výsledným ET 5 a vibrace jsem malinko chvílema cítil. Zajímavý :myslim

PS: v zimě na origo ráfkách Hoggar (nebo jak se jmenují) s ET 12 vibrace taky nejsou.

Odesláno

očistil jsi pořádně dosedací plochu ? jak na kolech tak kotouči ? dotáhnul jsi pořádně kola ? jinak podložkama to bejt může, ale né tím jak jsou široký, ale jak kvalitní... setkal jsem se s podložkama co házeli jak prase, protože je stočil někdo na soustruhu a pak i z novejma, který se došli vyměnit, protože to byl nějakej vadnej kus...

Odesláno

jj očistil, to dělám pokaždý, a dotáhl, nejsem trotl :D

podložkama to myslím že nebude - jak si myslíš, že to vyrábí profi firmy - no taky na soustruhu. Ale teď mám na předku podložku 10 mm, a to je podložka, která je od Ferdy k jeho kolům, kterou jsem měl doteď na zadku, kde to nic nedělalo. Zkusím někdy nechat jinde převážit kola, u nás je Bosch servis, kde mají (snad) nejlepší vyvažovačku, než ty obyč. vesnický pneuservisy, tak uvidím jestli tam něco dováží.

Odesláno

Ono taky záleží, jestli si někdo dal práci s tím, po upichnutí podložek a následném soustružení druhé strany s vyrovnáním podložky na \"budík\" kvůli házivosti. Ono kolikrát nestačí to jen upnout za díru. ;)

Odesláno

fakt nevěřim tomu, že by to bylo křivou podložkou. vemte si ten malej průměr podlozky a jeji minimalni hmotnost vuci hmotnosti gumy, rafku... a zavazi na kole je na obvodu kola, kdezto podlozka ma vlastni teziste primo na ose...

zkusim ty predni kola nechat prevazit ;)

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

To male je IMHO od klapky...

To dlouhý bych viděl na to,ale to malý netuším kde je shovaný.Já právě s příští výměnou svíček(na jaře) chci preventivně to těsnění na saní vyměnit,tak proto se ptám kde ho sehnali jestli originál v Pugu a nebo někdo ho umí.
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Tak včera vyměněna chladicí kapalina a opraven přední třmen, vzpříčila se destička a přibržďovalo kolo.

V pondělí cestou z práce mi z ničeho nic zapípala palubka a displej napsal ABS/ESP chyba... po chcípnutí a nastartování bez problému. uvidíme jestli odchází některý čidlo... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...