paťas!!! Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 ahoj pezotaci....mam problem a stim souvisi dotaz.....po dvou dnech sem dosel k autu ze pojedu na nocni.....nastartuju, motor klepka asi 10 vterin, pak zacalo cosi pistet, pak se zacne dusit, z pod kapoty kour a smrad bo mi spadnul klinak smerem k motoru, zacalo se dusit cim dal vic, slysel sem mlatit cerpadlo ale moc (jako u kovare), motor se zacal trepat, ze mi malem chtel vyskocit ven ( asi tak jako kdyz date petku a poustite spojku az zdechne), a zdechnul.....klinak byl na kusy ale pochybuju ze by klinak zastavil motor ten se dycky rozerve a spadne pryc......kontrola remenic v pohode jak altik klima kladky vsechno se tocilo volne.....dalsi start neprobehl bo mam baterku hin....ale motorem este trikrat protocila pak se vybila uplne.....motor kously neni......tocil se.....budu vdecny za rady a nazory....pokud bude oprava nakladna ac nerad ale sel by asi pryc :-( mam dilema..... Citovat
paťas!!! Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 po pokusu startu otacky jenom vyleteli do 3000 ot a za sileneho mlaceni cerpadla okamzite motor zdechnul.....pak uz jenom tooooocil a toooocil a nic.....asi je to jasne cerpadlo Citovat
oddie Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Stane se, že kousek mikrořemenu proleze do rozvodů a přeskočí to. V první řadě bych zkontroloval tohle. Citovat
*marian* Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 sundej víko od ventilů a uvidíš jak na tom jsou nadzvedáky hydraulické 15cm mikráče mi vlezlo do rozvodů skok na vačce o tři zuby zpět a mám po motoru ten samí příznak můžu ti sem dát foto nadzviháky rozlámané a hlava taky kvůli zasrané kladce která se zadřela [upravil dne 28/9/12 17:46 od *marian*] Citovat
paťas!!! Odesláno 28. září 2012 Autor Odesláno 28. září 2012 To je radost....asi na tom budu stejne vsiml sem si ze jedna kladka ta horni napinaci je vyosena...asi proto vsechno....kvuli poj.bane kladky tolim skody...ale lozit uz do toho nebudu....uvazuju nad jinym autem a muj peugeot je k dispozici na inzerci treba si to nekdo zrucnejsi spravi...slapal dobre Citovat
*marian* Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 no mě to stálo jen 2000 sehnal sem motor z 605 v dost dobré kondici a jede nádherně 5hod práce a autko poslouchá (zatim) Citovat
*marian* Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 tak to je mazec jak se dívám tak ti to kleklo v 278000 mě 279000 dobré Citovat
paťas!!! Odesláno 29. září 2012 Autor Odesláno 29. září 2012 Ze by nahoda?? to asi ne ale tak jako tak uz sem rozhodnuty....chcu neco mensiho....potrebuju jezdit a ne resit motor....je mi ho lito ale zivot de dal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.