Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj pezotaci....mam problem a stim souvisi dotaz.....po dvou dnech sem dosel k autu ze pojedu na nocni.....nastartuju, motor klepka asi 10 vterin, pak zacalo cosi pistet, pak se zacne dusit, z pod kapoty kour a smrad bo mi spadnul klinak smerem k motoru, zacalo se dusit cim dal vic, slysel sem mlatit cerpadlo ale moc (jako u kovare), motor se zacal trepat, ze mi malem chtel vyskocit ven ( asi tak jako kdyz date petku a poustite spojku az zdechne), a zdechnul.....klinak byl na kusy ale pochybuju ze by klinak zastavil motor ten se dycky rozerve a spadne pryc......kontrola remenic v pohode jak altik klima kladky vsechno se tocilo volne.....dalsi start neprobehl bo mam baterku hin....ale motorem este trikrat protocila pak se vybila uplne.....motor kously neni......tocil se.....budu vdecny za rady a nazory....pokud bude oprava nakladna ac nerad ale sel by asi pryc :-( mam dilema.....

Odesláno

po pokusu startu otacky jenom vyleteli do 3000 ot a za sileneho mlaceni cerpadla okamzite motor zdechnul.....pak uz jenom tooooocil a toooocil a nic.....asi je to jasne cerpadlo :(

Odesláno

sundej víko od ventilů a uvidíš jak na tom jsou nadzvedáky hydraulické 15cm mikráče mi vlezlo do rozvodů skok na vačce o tři zuby zpět a mám po motoru ten samí příznak můžu ti sem dát foto nadzviháky rozlámané a hlava taky kvůli zasrané kladce která se zadřela :(

[upravil dne 28/9/12 17:46 od *marian*]

post-38842-14109627205789_thumb.jpg

Odesláno

To je radost....asi na tom budu stejne :( vsiml sem si ze jedna kladka ta horni napinaci je vyosena...asi proto vsechno....kvuli poj.bane kladky tolim skody...ale lozit uz do toho nebudu....uvazuju nad jinym autem a muj peugeot je k dispozici na inzerci :( treba si to nekdo zrucnejsi spravi...slapal dobre

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...