filip-b Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Tak taky přidám svojí 406. Je to 2.1 TD, rok 1996 s dostačující výbavou el. okna a zrcátka, airbagy a klima. Koupil jsem si ho v červnu a zatím jsem spokojen. Má najeto 360000 km. Bohužel má špatný naftový čerpadlo - chrastí, ale jezdím s tím. Tak kdyby někdo měl Lucase tak mi určitě dejte vědět. Mám ted v plánu nějak vyřešit to čerpadlo a opravit shnilý prahy. Citovat
punkac Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 jen otázka, tys to kupoval s vědomím špatného Lucase (čerpadlo)? Nebylo při koupi slyšet? Jen že to je docela risk, oprava nepatří k levným Citovat
filip-b Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Jo s tím sem to koupil, ale cena auta tomu odpovídala. Citovat
punkac Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 a věděl jsi kolik zhruba stojí repas čerpadla a jeho seřízení? V autorizáku bratru mezi 10kkč až 20kkč dle závady. Naštěstí je tu člen Comm, který ti ledasco poradí Já měl 2,1TD který se předělalo na mechanický čerpadlo Bosch(výměna, koupě čerpadla se vstřikama a trubkama + rozvody celkem za 10000Kč), kde byl servis za pusu, jednou jsem ho přetěsněval a vyšlo to na 1500 Kč za díly i práci Citovat
antik Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 vidiš to , chrastí čerpadlo. a mě chrastí servopumpa. Tedy aspon myslim. když je studená a zatočim tak chrastí, jako by málo někde něco mazalo. Naštestí jsme to koupil rovnou s Boschem tak mam klid . Každý ti řekne, že Lucas je špatná věc a Bosch výhoda. Možná by bylo dobré o tom popřemejšlet. Prý to vydrží mnohem déle . Citovat
filip-b Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 Tak jsem jí v listopadu prodal, koupil HDI to jsem na konci roku naboural a momentálně opravuji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.