Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak taky přidám svojí 406. Je to 2.1 TD, rok 1996 s dostačující výbavou el. okna a zrcátka, airbagy a klima. Koupil jsem si ho v červnu a zatím jsem spokojen. Má najeto 360000 km. Bohužel má špatný naftový čerpadlo - chrastí, ale jezdím s tím. Tak kdyby někdo měl Lucase tak mi určitě dejte vědět. Mám ted v plánu nějak vyřešit to čerpadlo a opravit shnilý prahy.

post-40675-14109626957413_thumb.jpg

Odesláno

jen otázka, tys to kupoval s vědomím špatného Lucase (čerpadlo)? Nebylo při koupi slyšet? Jen že to je docela risk, oprava nepatří k levným

Odesláno

a věděl jsi kolik zhruba stojí repas čerpadla a jeho seřízení? V autorizáku bratru mezi 10kkč až 20kkč dle závady.

Naštěstí je tu člen Comm, který ti ledasco poradí

Já měl 2,1TD který se předělalo na mechanický čerpadlo Bosch(výměna, koupě čerpadla se vstřikama a trubkama + rozvody celkem za 10000Kč), kde byl servis za pusu, jednou jsem ho přetěsněval a vyšlo to na 1500 Kč za díly i práci

• O 1 měsíc později...
Odesláno

vidiš to , chrastí čerpadlo. a mě chrastí servopumpa.

Tedy aspon myslim. když je studená a zatočim tak chrastí, jako by málo někde něco mazalo.

Naštestí jsme to koupil rovnou s Boschem tak mam klid . Každý ti řekne, že Lucas je špatná věc a Bosch výhoda.

Možná by bylo dobré o tom popřemejšlet. Prý to vydrží mnohem déle .

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...