Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím. Tak už se mi povedlo udělat ze svého miláčka šestnáct metráků šrotu, dneska ráno přijdu k autu že vyrazím do světa, hned jak jsem zastartoval tak motor skočil na cca tri tisíce hned na to zabouchal a chcípl, nedalo mi to si to poslechnout znova a zkusil jsem to ještě jednou, motor naskočil normálně hned a běžel vcelku kultivovaně, tak jsem ho prošlápl a když jde s otáčkama nahoru tak při tom rozběhu jde tvrdě, nechal jsem ho zahřát a zkusil jsem s nim ject, po cca jednom km jsem ho chtěl vytočit a on mi v určitých otáčkách jde strašně tvrdě a motor netáhne, když to přemůžu tak jde vytáčet normálně ale v těch určitých otáčkách je prostě v prdeli tak jsem vyměnil auto a jel dál pak jsem šel zkusit vyndat filtr a byl plnej černých sraček a nejhorší je že je to asi i v nádrži vždycky když zapumpuji tak teče černá zdrclá voda která se asi dostala do čerpadla a dojebala ho ale je divný že natankoval jsem naposledy asi tak 900km zpátky plnou a do dneska to jezdilo úplně normálně zítra vyměním oba filtry zkouknu co je v nádrži vypumpuju to a když to bude dělat furt tak už to asi nemá cenu opravovat co???

Odesláno

vyčisti nádrž, trubky, vyměň palivovej filtr, vyčisti sítko co je v nádrži a nech pročistit vstřiky ultrazvukem.. myslím že by to mělo být ok.. něco podobnýho mi dělalo auto, když jsem v zimě natankoval nějakou horší naftu a začala parafínovatět.. tenkrát se tam přililo trochu benzínu a dolilo pořádnou naftu a bylo po problému.. ;-) začalo to dělat až teď pro to, že ten největší humus se usazuje na dně nádrže a když dojížďíš naftu do skoro prázdna, tak ho to právě nasaje...

Odesláno

jak píšeš tak já udělal a ono to fakt jede a docela dobře koupil jsem i chemii na vyčištění čerpadla a vstřiků a chemii na odstranění vody a koroze s palivové soustavy a fakt super tak nikdy nejezdil dokonce jsme se švárou pořídili diagnostiku na peuge a citro tak jsem to čerpadlo a všechny snímače provětral a zdá se že v poho akorát při šlápnutí plnýho plynu mi to ukazuje že pedál plynu sešlápnut na 116 procent a pak mě ještě zarazil předvstřik u kterého to píše že je 1,5 stupně a když přidám plyn tak ukazuje nula a tadyty dvě hodnoty bych chtěl zjistit jaký mají bejt. neví je někdo zde?

Odesláno

ta černá ****** a drť gumová je s toho ručního balonku na pumpování je vevnitř rozmrdaný a vše ti letí do filtru máš to určitě i ohřevu nafty já to tam taky měl je to pod palivovím filtrem a s toho balonku se ti to bude sypat pořád dokud ho nevyměníš :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...