AnRy99 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Caute chalani, je tu niekto zo Ziliny kto by mi mohol pomoct so 407? Vypisuje mi stale chybu ziaroviek, ako by som mal vypalene a nič ... najprv mi to robilo len pri vyhodeni lavej smerovky ale vsetko som popozeral a vsetky svietia pekne a tearz mi to spravi aj pri starte ... nechcem to davat do autorizovaneho peugeot servisu lebo mi tam zoberu polku dobreho auta a este si potom aj za sluzbu zapytaju velke love ... ak je tu niekto zo ziliny, kto sa dobre vyzna do 407 budem rad ak sa ozve a pomoze mi s tym, samozrejme ze za pomoc by som aj zaplatil, dakujem Citovat
dodo407sw Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Keby si precital vlakna a pouzil hladanie, tak by si zistil, ze 90percent tychto problemov sposobuje slabe ukostrenie ziaroviek na zadnych svetlach... takze len skontroluj to... Citovat
stefano Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Prečítal si už aj toto? Je tu niekoľko dôvodov prečo vypisuje tú chybu. Pred mesiacom si založil vlákno na tú istú tému, odvtedy si ešte nikoho nezohnal? Citovat
ludo306 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 AnRy99 takychto ludi ako ty svet potrebuje, urobte mi to niekto lebo tam mi to asi zle spravia. Do znackoveho servisu chodia iba auta tej istej znacky na 99.9% a tak tam vedia hned najst zavadu. Na toto je opravarenska sada od vyrobcu na zle kontakty v konektore svetlometov. Da sa to opravit aj jednoduchsie a v servise Ziline ano v tom znackovom kam nechces ist to znamemu urobili na pockanie za necelu hodinku s kontrolou stavu celeho auta za 21eur a ma na to este aj zaruku. Citovat
merlin99 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Ludo306:zial beries to zase az moc optimisticky, zakladatel vlakna zase az moc pesimisticky;) A hlavne zakladatel vlakna by mal dat na radu a viac studovat a nie len zakladat, tym svoje problemy nevyriesi. Rada odomna, v servise staci povedat ze chces pri oprave byt a nevidel by som problem. Ak si ta servis ako zakaznika vazi, nebude protestovat. Minimalne kde chodim ja to mozne je aspon tak ze maju presklenu prednu cast kde si vidis na auto a ako pracuju... Citovat
Vlado-77 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Merlin, ten servis s tym sklom je peugeotacky autorizak? Ak ano daj vediet kde. dikes. Citovat
merlin99 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Vlado-77: ano, Ivanska cesta v BA, aj ked tam uz nechodim ale mozno sa po zmene majitela nieco k lepsiemu udialo, alebo napr. Dunajska Streda, zase tak casto nastastie servis zvnutra nevidim. Ale mas v podstate pravdu, nie vela servisov to tak ma, zial. PD, PE, NR vsetko \"zasivarne\" ak to neprestavali medzicasom samozrejme. Aj v Rakusku co mam skusenost su servisy PUG kde si na auto mozes vidiet ked potrebujes. Citovat
Judes Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Len doplním že aj v Peugeote NZ majú časť servisu s presklením, Miesta na dve autá a predpokladám že na jednoduchšie úkony ktoré nezaberú moc času. Na väčšie opravy, prípadne ak majú presklenú časť obsadenú majú večšiu servisnú halu bez presklenia ale na požiadanie sa dá dostať ku autu aby bolo vidno čo sa na ňom robí. [upravil dne 30/11/12 19:23 od Judes] Citovat
merlin99 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Judes, nic v zlom ale \'vydno\' ? [upravil dne 30/11/12 18:33 od merlin99] Citovat
Judes Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 čo vidno? [upravil dne 30/11/12 18:56 od Judes] Citovat
Laďa Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Len doplním že aj v Peugeote NZ majú časť servisu s presklením, Miesta na dve autá a predpokladám že na jednoduchšie úkony ktoré nezaberú moc času. Na väčšie opravy, prípadne ak majú presklenú časť obsadenú majú večšiu servisnú halu bez presklenia ale na požiadanie sa dá dostať ku autu aby bolo vydno čo sa na ňom robí. Oni mysleli i zde v textu:papa Citovat
Judes Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Už som pochopil, asi mám dnes dlhé vedenie . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.