Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Snímač hladiny chladící kapaliny - 406 HDI

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

potřeboval bych radu, jak vyndat z vyrovnavací nádobky snímač hladiny. Jak je na ní přidělaný? Potřebuji ho oddělat a bojím se abych něco nepoškodil, je to plast...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak,

čidlo jsem vyndal podle návodu a vyměnil těsnící kroužek, kolem kterého pronikala chladící kapalina.

Vše jsem vrátil zpět, už nic neuniká, ale...

...když ráno nastartuji, rožne se mi kontrolka nízké hladiny chladicí kapaliny a zhasne až tak po 2km jizdy!

To světýlko mě vyleká, vždy zastavím, zkontroluji hladinu v nádobce i když je tam dosti kapaliny a jedu dál.

Může to být nějak zavzdušněný nebo něco a jak tu nádobku mám odvzdušnil? Čidlo Asi vadné nebude když před výměnou toho \"O\"kroužku se kontrolka nerožla nikdy.

Odesláno

tak tam pricmrndni nejakou vodu, kdyz ji bude vic, nevadi, sama se srovna na spravnou hladinu, prebytek odejde pres vicko a uvidis, jestli to prestane svitit

Odesláno

Tak opět zdravím a hlásím, že kapaliny mám dosti a kontrolka opravdu zhasne až se trošku ohřeje chladící kapalina.

Že by to čidlo bylo vadné a neukazovalo dřív než se ohřeje? :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...