Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sorry nechcel som zalozit novú temu :D

Dik zvladol som to az nato ze tie kolíčky sa vylomili. Najdem nejakú nahradu. Prikladám fotky strechy pred striekanim. Auto je z roku 2000 este som nevidel aby peugeot 206 mal tak doje... lak. Ja mam to auto po druhom majitelovy 3 roky. Postupne prichádzam nato prečo ho predal. Ale aj tak je to miláčik pretože je to moje prvé autíčko a čo viem si na nom opravujem sám. Na novom by som to určite nerobil. Ked to streknú priložím potom aj nejaké foto. :papa Ak mal niekto podobný problém s lakom mohol by priložiť nejaký koment ako to riešil po prípade čo asi spôsobí znehodnotenie laku tak ako to mám ja. :)

[upravil dne 18/9/12 21:00 od kypto]

post-25948-14109626867598_thumb.jpg

[upravil dne 21/9/12 17:14 od kypto]

Odesláno

Takže dnes som bol po auto. Celková cena 115€ Strecha vyzerá teraz ako zrkadielko podla mna nastriekaná profi. Ale nie som celkom spokojný :bojim pretože pri brúsení starého náteru zašiel dotyčný aj tam kde nemusel :o takže stiahol lak na pár miestach kde nemusel a neopravil to :bacha. Predpokladám že po zime sa my začne lúpať lak presne od týchto miest :grr. Auto my vrátili dosť špinavé predpokladám že keď striekali plnič tak nemali dokonale vymaskované predné sklo lebo som ho musel čistit nejkým acetonom aby som s toho odstránil matné zrno. Takže s celkovou pracov nie som spokojný ale dnes človek nevie čo si môže dovoliť za tú cenu ja sa riadim pravidlom čo si nespravíš sám to nemáš poriadne spravené. Teraz mi to potvrdila aj dnešná skúsenosť z lakovaním strechy. Dnes tam už šéfa nemali ale v podnelok sa mu uzvem aby som ho \"pochválil za dobre vykonanú prácu\".

PS ak by mal niekto nápad ako opravyť poškodené miesto tak sem s ním.

Napadli ma dve možnosti:

1. reklamovať to!

2. Streknúť bezfarebým lakom a preleštiť.

A ak by chcel niekto niečo lakovať tak sa ozvyťe prezradím Vám kam určite v BB nemusíte chodiť.

[upravil dne 21/9/12 17:14 od kypto]

post-25948-14109626939745_thumb.jpg

[upravil dne 21/9/12 17:26 od kypto]

Odesláno

Tu je obrázok poškodeného laku. Takto som si to určite nepredstavoval.

Ešte som zabudol napísať če v cene 115€ bolo aj zavarenie a vytmelenie otvoru na anténu ktorá bola v predu. Uvažujem že dám dozadu na strechu žraločiu plutvu alebo nalepovaciu anténu na zadné sklo.

post-25948-14109626939278_thumb.jpg

[upravil dne 21/9/12 17:31 od kypto]

Odesláno

No až tě s tím pošlou k šípku kup tzv Spot blender - to slouží k tomu aby se slily povrchy starého a nového laku. Opatrně to s tím přestříkej + okolí v okruhu cca 5cm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...