Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hajra, ak by som nekupoval pred mesiacom disky (17\" Style 05), tak by som tiež neveril za akú cenu sa dajú kúpiť.

V katalógu je cena za tento disk 160€, jeden predajca mi urobil cenu 143€ a u ďalšieho som ich nakoniec kúpil za 126€.

Odesláno
Origo peugeot,Teplice.

voll jsem do teplic a tva cena u nich vychazi tak na 2 kola...

Když kupuješ sadu,tak to bylo mezi 13-14t.nevím už přesně.A když kupuješ jednotlivě,tak je to prý dražší.

Odesláno

Tak jste mi ty 16ky rozmluvili. Objednal jsem elektrony 17, styl 04. Za stejnou cenu byl na vyber i styl 05 ale ten mam na letnich. Gumy mam Nokiany WR A3, vitez mnoha testu a asi nejlepsi guma v pomeru cena vykon. Cena 11300 za sadu a uz cekaji na prezuti...zima se blizi a uderi bleskove.

Odesláno
Tak jste mi ty 16ky rozmluvili. Objednal jsem elektrony 17, styl 04. Za stejnou cenu byl na vyber i styl 05 ale ten mam na letnich. Gumy mam Nokiany WR A3, vitez mnoha testu a asi nejlepsi guma v pomeru cena vykon. Cena 11300 za sadu a uz cekaji na prezuti...zima se blizi a uderi bleskove.

Cena je za sadu diskov?

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ups uslo slovo Zimne retaze som myslel.Aj ked ich peugeot ponuka ako doporucene prislusenstvo tak ich nedoporucuju davat na auto na 508SW.Lebo pri vytoceni kolies je tam velmi malo miesta a by to asi poutrhalo tie hadicky alebo podbeh v blatniku alebo tak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...