Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Grillmasters po 12-té, 20. 10. 2012, nájezd po 15:00(po dohodě i dříve), aneb což takhle dát si schůzku naslepo?

Recommended Posts

Odesláno

Předběžně hlásím, že též dorazím. Já plus jedno auto :D Jestli budu spát, uvidím až časem. Jinak bych poprosil o tu lokaci ;) A jako začátěčník i co sebou :-) Klidně do SZ.

Odesláno
opraveno

By jste museli rozdělat oheň na sněhu a v rukavicích. Zase na druhou stranu, by jste si mohli zpívat koledy :D:D:D:D

i to jsme zazili a v kvetnu, ale na silvestrovske klouzani chystame prekvapeni :)

Odesláno
Předběžně hlásím, že též dorazím. Já plus jedno auto :D Jestli budu spát, uvidím až časem. Jinak bych poprosil o tu lokaci ;) A jako začátěčník i co sebou :-) Klidně do SZ.

Radime: s auty opatrne, neni moc mista na parkovani, lepe, kdyz se vlezete do jednoho a jeste prosim o data o druhe posadce, dekuji

vcetne jmen, poctu osob, spicich nespicich, pivo nepivo apod.

nejsme hotel, tak csechno musim pocitat :)

informace prekopirovany ze starsiho vlakna:

Piti: pivo 12 Kumburak/11Krystof/10Broucek,

Sud dle ucastniku zajisti Scratch, pivo cca 12 Kč, podle poctu popijejicich

Maso: kazdy vlastni, popř. objednat u Minimaxi, cenu Minimaxa určí kolem 50 Kc :)

Chlebíčky, slané, sladké, cokoli co kdo chce dát do frcu nechám na účastnících, to samé kořalka, vina, nealko - OVERENA.

Nedelni snidane: asi udelame cesnecku :)

Scratch zajistí pecen chleba, horcici, kecup, a jednu zelenou s merunkou,

Prohobice nas prekupniky nemuze dostat :D

ubytko pro cca 6 lidi na matraci, sedacce apod.

ostatni na karimatku

Povinne spacak a prdici polstarek :D

obyvak cca 4O m2 vc piana :D

kdo se nevejde, tak stan a auto, ale jeste se to nestalo

[upravil dne 20/9/2012 19:46 od Scratch]

Odesláno

Radime: s auty opatrne, neni moc mista na parkovani, lepe, kdyz se vlezete do jednoho a jeste prosim o data o druhe posadce, dekuji

vcetne jmen, poctu osob, spicich nespicich, pivo nepivo apod.

nejsme hotel, tak csechno musim pocitat :)

informace prekopirovany ze starsiho vlakna:

Piti: pivo 12 Kumburak/11Krystof/10Broucek,

Sud dle ucastniku zajisti Scratch, pivo cca 12 Kč, podle poctu popijejicich

Maso: kazdy vlastni, popř. objednat u Minimaxi, cenu Minimaxa určí kolem 50 Kc :)

Chlebíčky, slané, sladké, cokoli co kdo chce dát do frcu nechám na účastnících, to samé kořalka, vina, nealko - OVERENA.

Nedelni snidane: asi udelame cesnecku :)

Scratch zajistí pecen chleba, horcici, kecup, a jednu zelenou s merunkou,

Prohobice nas prekupniky nemuze dostat :D

ubytko pro cca 6 lidi na matraci, sedacce apod.

ostatni na karimatku

Povinne spacak a prdici polstarek :D

obyvak cca 4O m2 vc piana :D

kdo se nevejde, tak stan a auto, ale jeste se to nestalo

[upravil dne 20/9/2012 19:46 od Scratch]

Scratchi, špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem sebe a moje auto ;) Nikoho sebou brát nebudu. Jinak díky za info. Název vísky pohledám ve starších vláknech. O masíčko taky požádám Minimaxu. :)

Odesláno

taky se tedy hlasim :) pravdepodobne se scukneme s bobem a agresssorem (ridic) do jednoho auta (jeho) :D

minika bych asi taky poprosil o jeho legendarni flakotu :mad: pokud to nebude vadit.

Odesláno
taky se tedy hlasim :) pravdepodobne se scukneme s bobem a agresssorem (ridic) do jednoho auta (jeho) :D

minika bych asi taky poprosil o jeho legendarni flakotu :mad: pokud to nebude vadit.

Pocitas s tim ze te cesta bude stat minimalne 2000 kc :D :D :D a to samy boba :D a vubec ja chci pit :D takze ridit nebudu :D

Odesláno
Pro tři jo?? si dělaš prdel, už takhle se na tom s Džaňou spi jak na moři, si neumim představit kdyby se tam vrtěl ještě někdo třetí:D:D

Dobre pro dve osoby jako je dzana a Hurvajz a pro tri hubeny :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...