Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Grillmasters po 12-té, 20. 10. 2012, nájezd po 15:00(po dohodě i dříve), aneb což takhle dát si schůzku naslepo?

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Vzhledem k nastalému zdravotnímu stavu mojí 80ti leté maminky bude mít miník možná režim domácího ošetřovatele :(

Guest minimaxa
Odesláno

Ve čtvrtek jedem do HK pro zbrusu nový kardiostimulátor, a mělo by to prý být potom OK, tak doufám, že grillmasters nevynechám :roll

Guest minimaxa
Odesláno

KS úspěšně namontován, teď už ho jen tuníme, zatím je to OK ;)

Odesláno

Ač nerad, ale musím se omluvit a zrušit svojí nahlášenou účast :( Něco mě na toho 20.října do programu vlezlo a ke všemu budu muset ještě do práce :grr Jak já nemám rád sobotní směny :blicismajlik

Odesláno

tvuj boj Radime, skoda, nekdy priste :)

EDIT2: Nicmene vyhlasuji jednu vec, kterou jsem do posledniho srazu neresil........ chovejte se tak, jako kdybyste nicili vlastni veci a kdyz se stane, pak se k tomu hrde prihlaste, dekuji

EDIT3: fakt me mrzi, ze se zdemoluje houpaci kreslo za 2500, a druhy den se dela jako by nic, a pak se na popud medveda vybere 600 Kc.................

:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

[upravil dne 8/10/2012 23:06 od Scratch]

[upravil dne 10/10/2012 21:52 od Scratch]

Odesláno

jj, je to tak :(

[upravil dne 9/10/2012 00:03 od Scratch]

[upravil dne 9/10/2012 08:08 od Scratch]

Odesláno
tvuj boj Radime, prave jsem chtel oznamit, ze pivo bude zadarmo :)

edit: zadarmo ne, ale pozadal jsem o prispevek klub, takze by mohlo byt de facto.....zadarmo, nicmene budeme radi :)

EDIT2: Nicmene vyhlasuji jednu vec, kterou jsem do posledniho srazu neresil........ chovejte se tak, jako kdybyste nicili vlastni veci a kdyz se stane, pak se k tomu hrde prihlaste, dekuji

EDIT3: fakt me mrzi, ze se zdemoluje houpaci kreslo za 2500, a druhy den se dela jako by nic, a pak se na popud medveda vybere 600 Kc.................

:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

[upravil dne 8/10/2012 23:06 od Scratch]

ja se musím přiznat ja ještěl nedal na křesíko stydím se:(:(

[upravil dne 9/10/12 09:48 od dzana.m]

Odesláno
:D:D na operku se tesim, chybi mi tam, dvakrat jsem si dal uz hlavou o stul :D
Odesláno

Pratele tak mi do te soboty vlezlo hrani v Usti n/L ktere uz udajne bylo domluvene pred tim, nez jsem prisel s tim, ze mam celovikendovou chlastaci akci :(

Tak ted premyslim,zda to zkouset nejak skloubit - tj. ze bych v sobotu odpo sice dorazil, ale k veceru (okolo 20h) odjel autem do Usti .. byt je to asi 130km ...

Nebo to budu muset odpiskat komplet :fnuk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...