Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim klubáky a chtěl bych vám představit své auto. Je to Peugeot 306 Break 2.0 Hdi je vyroben na přelomu 01/02 je v nejmenší výbavě kromě dálkového centrálu a el. oken tu nic jiného není. Má najeto necelých 130 000 km. Na autě je udělána

repase zadní nápravy, nové rozvody atd. Kola jsou 14ti palcová s pneu Kleber Dynaxer HP2 185/65 r14. Auto na nich jede hezky

skoro nejsou cítit nerovnosti.

post-40125-14109626802694_thumb.jpg

[upravil dne 16/9/12 19:14 od xxjehla]

Odesláno

Vítej, mám něco podobného :D

já bych měl mít snad taky sociální výbavu, ale v ní snad musí být i pytle, abs atd.

Zajímají mě kilometry, zda auto znáš od novoty, či bazarovka, já mám totiž 2x tolik :D

Tyhle Klebery znám, jezdil jsem na nich a bylo to fajn, ale rozměr bys měl mít 185/65 R14, profil 60 přísluší starého modelu ;)

Jediné, co mě neupoutalo, jsou nálepky na autě, tedy krom té na zadním okně :aut

Odesláno
erbegy ,abs,el.zrcátka, nic jo?:myslim

ještě trochu ze vnitřku nějaké foto:)

[upravil dne 13.9.2012 17:50 od vendelinek]

airbagy jo 2x ale abs ani el.zrcatka ne a fotky vnitřku přidam zejtra

Odesláno
Vítej, mám něco podobného :D

já bych měl mít snad taky sociální výbavu, ale v ní snad musí být i pytle, abs atd.

Zajímají mě kilometry, zda auto znáš od novoty, či bazarovka, já mám totiž 2x tolik :D

Tyhle Klebery znám, jezdil jsem na nich a bylo to fajn, ale rozměr bys měl mít 185/65 R14, profil 60 přísluší starého modelu ;)

Jediné, co mě neupoutalo, jsou nálepky na autě, tedy krom té na zadním okně :aut

auto mam od soukromeho majitele (důchodce) kterej auto koupil jako nový ve vysokym mýtě

ty gumy to sem se překlikl:)

a samolepky asi pujdou přes zimu dolu

Odesláno

Tak fajn, už jsem spokojenější :D

A ten bazén ... to nevím ... jak to vyzkoušet: sednou do auta a ať druhý venku poleje auto z hadice ...

Odesláno
Tak fajn, už jsem spokojenější :D

A ten bazén ... to nevím ... jak to vyzkoušet: sednou do auta a ať druhý venku poleje auto z hadice ...

to jsem zkousel a vypada to ze to tece u zadní gumy zvrchu dolu do ty dražky a když se to naplni tak to steče dovnitř

zkusim vymenit gumu a pak se uvidi

Odesláno
Dík všem za přivítání akorát mam jedinej problem že když stojim na dešti tak mam za řidičovou sedačkou bazen ale bude to asi gumou:)

koukni sem jestli to nejni to samý,řešilo se to tady už vícx

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...